March 24Mar 24 Volo sam taj Vigan ali sam vec pozaboravljao ko je sve igro tamoPogotovo se ne secam domacih buzdovana osim jednog. Najvise sam ovde na topiku lupo glavu onda za De Zeeuwa Da probam - osedeli Kavanagh? Edited March 24Mar 24 by Ratamahatta
March 24Mar 24 Author Nije. Ovaj je vezni igrač, vodio neke fudbalske emisije zabavnog tipa. Ima i onaj klip, kad Duncan Ferguson pravi sranja po terenu, neko gurkanje, a ovaj ga gleda, onako, malo čudno... Ja sam ga zapamtio jer sam drugu na nekom prastarom pesu sa njim dao golčinu, imao je dobar shot power, a mislim da su mu i namestili da kod slobodnjaka uzima zalet kao Roberto Karlos.
March 24Mar 24 1 minute ago, Zico said:Nije. Ovaj je vezni igrač, vodio neke fudbalske emisije zabavnog tipa. Ima i onaj klip, kad Duncan Ferguson pravi sranja po terenu, neko gurkanje, a ovaj ga gleda, onako, malo čudno... Ja sam ga zapamtio jer sam drugu na nekom prastarom pesu sa njim dao golčinu, imao je dobar shot power, a mislim da su mu i namestili da kod slobodnjaka uzima zalet kao Roberto Karlos.Bullard! Pomislio sam na njega ali sam istripovao da je prvo igrao za Fulam a onda za UigenVodi one emisije kad pucas robotu na gol Edited March 24Mar 24 by Ratamahatta
March 24Mar 24 Slicno prezime kao nesudjeni ZidanIgro u onom dobrom Nantu protiv Juventusa sto je ispo Edited March 24Mar 24 by Ratamahatta
March 24Mar 24 Ovaj je trebalo u Zvezdu jednako svaki prelazni rok kao Ventola u Partizan. Milevski. Živeli!