March 15Mar 15 Tako je, diksi din. Poceo u tranmeru, umro na gudison parku, za vreme derbija sa liverpulom. Mislim da everton nema vecu legendu od njega, a i na celom ostrvu mozda samo par imena moze barabar s njim
March 15Mar 15 Usao kao rezerva u finale jednog evrokupaDebitovao pod vodjstvom 1 strucnjaka za repstaciju zemlje u kojoj nije rodjen, to mu je i jedini nastup2 njegova prezimenjaka su sakupila dosta nastupa u istoj repstaciji. 1 je legenda u inostranoj zemlji, drugi nije legenda verovatno nigde Edited March 15Mar 15 by Ratamahatta
March 15Mar 15 Da, pogodili ste sve osim imenaTad je to bilo moderno. Komljenovic, Stevic (mislim da nije rodjen tamo, ali tamo se probio i samo te godine i igrao za repstaciju) i ovajEditovao sam post iznad, pisao sam hint dok ste postovali, sad bi trebalo da je lakse Edited March 15Mar 15 by Ratamahatta
March 15Mar 15 Bila su dvojica u to vreme a da nisu komljenovic, i taj drugi mislim da je igrao jednom kod santraca, ali ne mogu da se setim tih imena, pojeden mozak
March 15Mar 15 Furao je neki metroseksualni look tog vremena, kao bubnjar Korna ili neki iz Beat Streeta
March 15Mar 15 Sad me zanima ko je onaj jos jedan sto ga se ne secam. Secam se da je igrao Sreto Ristic u bundesligi i tata mu je bio trener Dizeldofra, ali ne znam da je igrao za repstaciju
March 15Mar 15 Moguce ristic, mozda sam i istripovao repstaciju, neki hong kong ili tako nestoElem1975–1987Anderlecht367(93)1987–1990Nantes78(19)1987–1990Nantes B13(4)1990–1993RWDM50(4)
March 15Mar 15 To onaj sto je dao Zvezdi na marakani pa posle bio trener? Ako je taj, ne mogu imena da se setim
March 15Mar 15 Jebemu, ne znam jel dao zvezdi, al jeste bio trener. Igrali su tada dva puta 1:2, prodali jankovica u anderleht