Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moj orman

Featured Replies

8 minutes ago, destiny said:

Brate po majicama!! 🥰

i bude mi krivo kad moram neceg da se otarasim, pa nosim u gepeku u slucaju da zatreba.

Ja sam tu tugu sa bacanjem resio time sto ostavim pored kontejnera i znam da ce neki Ciga da pokupi, tako da idi dukse, nek te drugi nosi cry

kod mene je to nemoguce, posto nosim dok ne postane neupotrebljivo. onda postane krpa za pod ili prozor ili kola.

1 hour ago, duda said:

ti si moj idol hail

ja kao i imam nekih stvari ali za sezonu izvrtim tri i to je to

skoro kupila neke dve torbe, ali džaba, vukljam samo ruksak

volim radnje na ulici, tržne centre mrzim iz dna duše (dinosaurus, jbg), to me i spašava od prekomerne kupovine

često se zaletim i kupim neku glupost, onda mi to samo stoji i stoji, kao ne mogu da bacim novo i tako

u nekom od letnjih meseci se selim iz kuće u stan, već se radujem što ću 70% stvari biti prinuđena da pobacam, prodam, podelim

e, da, @Sandradjer , gde ti je ta, odnosno, koja je to na bajloniju, to mi treba

Hvala D.

Ta, jedna od glavnih je kratko osisana, onako krupna zena od akcije, zove se Zorica. Drzi eksluzivniju tezgu polovne robe u samoj pijaci, a kupoprodaja se obavlja van pijace onim danima kad ih ima, tamo prema Bitefu.

Proceni za koliko moze da se proda nesto polovno, zaradjuju min 5x vise po artiklu, inace ne posluju ). Ono sto vole su jakne, sakoi, kaputi i tako to skuplje

Edited by Sandradjer

Bagsica je minimalizam sto se tice odece. Jako malo stvari, ali precizno biranih iako cesto impulsivno kupljene. Pogotovo kako je od 2020 u home office se jos vise optimizovala.

Ja sam na drugoj strani tezak na kupovini. Volim probati i pipnuti materijale, ne volim savetovanje ali volim biti brzo usluzen. Mada u sustini imam malo odece, jer vecinu stvari sto kupim dugo nosim.

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

imam previse majica, na tri lokacije, uskoro cetiri. najvise volim da nosim pocepano i iznoseno. neke nove stvari cekaju po par godina da budu nosene.

1 hour ago, destiny said:

Brate po majicama!! 🥰

1 hour ago, duda said:

da ti možda nisi moj muž rolleyes ?

Dudo, da ti destiny nije zaova?

Edited by Ras

2 hours ago, Shan Jan said:

Ja sam tu tugu sa bacanjem resio time sto ostavim pored kontejnera i znam da ce neki Ciga da pokupi, tako da idi dukse, nek te drugi nosi cry

To i ja radim, a onda prođem pored i vidim hrpe odeće razbacane po blatu.

Tako da imam jednu ženu koju sačekam da dam njoj, jer ona neće razvlačiti s tetrapacima dečije duksiće što su moji nosili

36 minutes ago, Svemir Zeka said:

To i ja radim, a onda prođem pored i vidim hrpe odeće razbacane po blatu.

Tako da imam jednu ženu koju sačekam da dam njoj, jer ona neće razvlačiti s tetrapacima dečije duksiće što su moji nosili

Bogme kod ovih mojih lokalaca se nista ne baca. Tako smo jednom izneli ogromnu prastaru fotelju, dok smo se vratili do gore vec ju je neko odneo D

14 hours ago, mustang said:

Ako imam nesto a da nisam nosila 3 godine, dajem/prodajem/bacam.

da sam to uradila, ne bih imala svu ovu "mršavu" odeću koju nosim danas/poslednje 2 godine.
imam stvari koje su stare i po 15-20 godina... štofane suknje, hulahopke, itd.

mislim, ja se ionako oblačim kao lik iz romana agate kristi, nisam moderna naročito, i to onda prolazi.

p.s. na stranu što to što sam kupila nekad sada ne mogu da kupim nigde takvog kvaliteta... mislim, možda i može, ali da košta bubrežić i po.

Edited by pt 2.0

1 hour ago, pt 2.0 said:

p.s. na stranu što to što sam kupila nekad sada ne mogu da kupim nigde takvog kvaliteta... mislim, možda i može, ali da košta bubrežić i po.

Edited 1 hour ago1 hr by pt 2.0

Bukvalno. Imala sam čizme od 12 godina, neraspadnute, samo su se malo ofucale. Jedno dete izraslo dok nisam ponovo kupila nove kožne hail (našla normalan posao)

Edited by Svemir Zeka

@destiny sestro brate sve isto kao ti, sem sto nazalost zivim samo u Bg-u pa nemam ni toliko opravdanja za sebe.

Imam 30 dzempera, brojala sam kad sam vadila zimske stvari, a ovde je bila zima sad i prosli put 2012. Tasni oko 30 dobrih, racunam tu samo one od tipa Zadig cenovnog ranga.

Tasne su mi najveca boljka, obozavam obozavam

I takodje ujedno mrzim kupovinu, sve kupim za dva minuta. Uvek zalim kad nesto ne kupim, a ne kad se zajebem.

Ne idem u kupovinu ni sa kim ko tupi, gleda, vaga, kupuje patike 3 dana.

Jednom mi je pukla sipka u ormanu dok sam izgovarala: nemam sta da obucem

Sto i nije narocito cudno, s obzirom na to koliko puta sam to rekla.

E da, sve je kupljeno glupo! Nista se ne slaze ni sa cim 🥶😬

IMG_5702.jpeg

Samo da se dopunim - ja ničega nemam u tolikim količinama, svega jednocifren broj (tašne, cipele, sandale, čizme).

Ide mi na ruku i ro što se jedino na rukavice ložim, a one ne zauzimaju neki prostor.

prepun ormar pre svega sto se obalcim iskljucivo po Second hand radnjama i glupo mi je da ne dam 50 -100 dinara za stvarno ultra zabavne komade garderobe (hajlajt dugacki kozni kaput za 100 dindzi , kad ga obucem osecam se kao Blade)

Dodatni izazov je sto dodajem kilograme brzo a nesto manje brzo ih gubim tako da imam trocifren broj košulja majica i sakoa u veličinama M , L i XL

stalno se spremam da se rešim viška garderobe kroz poklanjanje ili prodaju ali jednostavno ne stizem da se organizujem i to odradim.

Nisam fan kupovine, shoping mi nikad nije dobar provod. Imam faze kad ne kupujem mesecima nista , onda naidje period kad sam ko pustena s lanca . Hendici su mi zabavniji od TC.

Nisam neki fan ni cipela, samo da su udobne. Pre neki dan sam kupila stikle posle 2decenije. Odmah sam rekla bratanici da su mi za 1nosenje pa su njene. Ionako ih je ona birala😂

Ni torbe mi nisu nikakva slabost. Od njih isto ocekujem da su udobne, to znaci lagane i postarske. Cesto sam i u krpama, tako odem u prodavnicu ili u setnju. Onda sledi period “oblačenja” al ne traje dugo.

Od kad sam opet u kancu, malo sam se upristojila.

Garderobu koju ne nosim ili retko nosim uglavnom poklonim, isto tako i primam poklone. To mi je super običaj .

Sad sam u fazi sakoa, nakupila sam bar 5-6 u prošloj godini. Znam. Nenormalno.