February 20Feb 20 Svake godine, pred novu godinu prodjem kroz ormane.Ako imam nesto a da nisam nosila 3 godine, dajem/prodajem/bacam. Jedino ako je nesto bas vredno a nisam imala prilike da nosim, onda zadrzavam (neke koktel haljine na primer ili kaputi).Isto sam odlucila da pobacam sve sto ima rupice ili je flekavo. To su mi psece stvari kad idemo u setnju.Anyway, ubih ove godine sa ratosiljanjem.Sada imam sveukupno:6 majici na dugacke rukave12 na kratke3 donje trenerke (ista marka samo druge boje Brendy Melville) .Ne racunam za vezbanje stvari.Ponosna sam na svoje ciscenje 😁Od raznih stvari sto sam ih stavila na FB market, prodavavsi ih za bud zasto (po $10-15) a uglavnom su Banana Republic i Donna Karan, zaradih do sada oko $150 😁, plus podavah okolo.Lep osecaj minimalizma i korisnosti❤️A vi? Edited February 20Feb 20 by mustang
February 20Feb 20 Author Just now, Svemir Zeka said:Ja ako bih počela, post bi se protegao na sledeću stranu. Užas.Znas kako mi pogled gladi mozak na prazne police 😍. Slikacu da vam pokazem, samo ne sada, muz spava. A i gde su vesalice, praznog prostora izmedju, nista se ne gura 😁 Pocni 😁😁😁👏
February 20Feb 20 To mi je san, veruj mi. Da nisam horder i da imam volje da pobacam. Imam, ali jednom godišnje. Često naiđem na nešto što sam potpuno zaboravila da imam 🤷 u prašumi najčešće stvari sve iste boje.E da, a nosim realno 4-5 stvari non stop.
February 20Feb 20 Najgora sam od sve dece 😔Radim od kuce (citaj izgledam kao beskucnik), a kupujem i ne stignem da nosim/obucem, pa mi zao da bacim, jer em novo, em mi lepo (inace ne bih kupila)...Ne smem ni da napisem cifre koliko cega imam 🫣Svaki dolazak u Srbiju proberem i donesem (kad idem autom) jednoj rodjaki koja bas i nema, a moze da obuce moje stvari.I svaki put kazem sebi da necu vise nista kupovati, pa naidjem na nesto sto mi se svidi i kupim.Pre 2 godine, u prodavnici u Nemackoj, naidjem na lepe letnje kozne papuce i kupim ih. Posle godinu dana, u nekom ormaru u Holandiji, pogledam - imam vec iste takve, neotpakovane!! Malo me zeza i to sto zivim izmedju 4 drzave, pa u svakoj imam stvari i onda zaboravim gde i sta...A i ne menjam kilazu vec dugo godina, pa jos uvek mogu sve da obucem. Pomoglo bi kad bi nesto omalilo ili bilo veliko.Sramim se 😔
February 20Feb 20 @destiny E sad, zamisli još da te povedem u Bosnu gde ima Azel, markirana garderoba za dž.....tek da vidiš kako je meni.....
February 20Feb 20 Majke mi, imam bar 80 majica dugih rukava! Kratkih jedno 50-ak!Pa da li je to normalno, pitam ja vas?E, da - u moju odbranu, deo problema je i to sto kad udjem u prodavnicu, razgledam, prodavac(ica) ljubazni, mene onda sramota da ne kupim nista.
February 20Feb 20 Ja sam nedavno, da ne bih plaćala seansu radi toga, pitala chat gpt kako da se izlečim od impulsivnih kupovina. Pa mi je dao odličan savet, i sad je značajno bolje. A to je - da odložim kupovinu za sledeći dan, par dana. I tako nisam kupila do sad jedno 20 stvari. Eto, pa vi vidite
February 20Feb 20 7 minutes ago, Svemir Zeka said:@destiny E sad, zamisli još da te povedem u Bosnu gde ima Azel, markirana garderoba za dž.....tek da vidiš kako je meni.....Eh, ubise me outleti po Americi!"Jao, vidi, Coach torba, samo 75 dolara!! Kupi, sto da ne, ako ti se svidja, jedan je zivot"Torbi imam brat bratu 50-ak!I onda me mrzi da premestam iz jedne u drugu, pa pola godine vukljam jednu istu....Super je ovako napisati javno, da skontam koji sam idiot!Hvala gde culi i gde ne culi!! Edited February 20Feb 20 by destiny
February 20Feb 20 Author Muz obozava kupovinu a ja sam katastrofa. Sa svih strana napadi plastike, gume, prljavog pamuka, sintetike samo sto panicni napad ne dobijem. Opsti rat prezivljavanja po tim radnjama.Boze, sta ja trpim zarad ljubavi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ i jos ga vozim na sva ta mesta. Edited February 20Feb 20 by mustang
February 20Feb 20 I ja mrzim soping!!Sve moje kupovine su random, u sekundi, vidim nesto i kupim.Nema tih para da provedem pola sata u prodavnici, vrsljajuci po policama i vesalicama. Tu me moja nestepljivost spasava.
February 20Feb 20 12 minutes ago, destiny said:Nema tih para da provedem pola sata u prodavnici, vrsljajuci po policama i kako bre