February 21Feb 21 Author 😂😂😂 50 torbi ima 😳50 torbi ima?? PEDESET TORBI IMAAAA ali, zasto?!?!?! Kako?
February 21Feb 21 @destiny ima robnu kucu u kuci Ormar mi je poluprazan, sve opeglano, slozeno po bojama i kombinacijama i sve iz njega nosim redovno. Otprilike nemam vise od 5 komada (pantalone, kosulje, dzemperi,...). Imam maaalo vise haljina i cipela.S vremena na vreme napunim torbu, odem na bajlonijevu pijacu, sednem na gajbu, sefica posluzi kafu, pogleda i pregleda, uzmem nekoliko hiljadarki i to je to. Jedino sto imam previse su mindjuse.Volim soping, teska sam za kupovinu. Mora da bude say yes to the dress
February 21Feb 21 volim soping ali sam relativno racionalan kupac. ocigledne viskove poklanjam ili prodam (ili bacam) ali se s druge strane jako vezem za predmete, pa i odjevne, i ako nesto zavolim stoji mi u ormaru dok se ne raspadne. npr, imam dva duksa iz srednje skole i maxi majicu iz osnovne.mogu da prodangubim par sati u trznom centru, stavise, kad sam poslije bolesti konacno mogla da izidjem iz kuce prvo sto mi je spontano palo na pamet je da odem u usce, bioskop je dosao kasnije. obliznji dm mi je bio terapija.ima stvari koje ufiksiram i jurim dok ne nadjem idealnu verziju, npr trenc sam trazila dobre dvije godine. Edited February 21Feb 21 by morgana
February 21Feb 21 6 hours ago, mustang said:😂😂😂50 torbi ima 😳50 torbi ima??PEDESET TORBI IMAAAAali, zasto?!?!?! Kako?Pa, kazla sam da nisam normalna!Neko skuplja znacke, neko salvete....ja tasneAko je neko opravdanje - sve su jako kvalitetne, kozne....ostace mojoj Jeleni i Marti Edited February 21Feb 21 by destiny
February 21Feb 21 I kod mene je, moram reći, sve po bojama....jer nosim dve boje Ljubičastu i crnu@mustang šta se čudiš 50 torbi, ja imam toliko obuće sigurno, a možda i više. Torbe ipak bacam povremeno. Košulja imam sigurno 30, džempera isto, farmerki samo imam 15 uvek (kad pobacam koje ne nosim), pantalona drugih vrsta mislim da trenutno oko 20 samo za zimu. Haljine i to...blage veze. Veša samo.....Platila bih nekom da mi to sve probere i nosi, ali....ehm, nemam para
February 21Feb 21 5 minutes ago, destiny said:Pa, kazla sam da nisam normalna!Jesi. 😍E da, obuća. Ćerka i ja nosimo isti broj, pa mi ona uzme i nosi.....i tako završe sve moje patike
February 21Feb 21 joj, i ja crno. jedva sam se primorala da kupim par teget stvari ne bi li mi bilo lakse da u ormaru pronadjem ono sto trazim
February 21Feb 21 2 hours ago, Sandradjer said:@destiny ima robnu kucu u kuciOrmar mi je poluprazan, sve opeglano, slozeno po bojama i kombinacijama i sve iz njega nosim redovno. Otprilike nemam vise od 5 komada (pantalone, kosulje, dzemperi,...). Imam maaalo vise haljina i cipela.S vremena na vreme napunim torbu, odem na bajlonijevu pijacu, sednem na gajbu, sefica posluzi kafu, pogleda i pregleda, uzmem nekoliko hiljadarki i to je to.ti si moj idol ja kao i imam nekih stvari ali za sezonu izvrtim tri i to je toskoro kupila neke dve torbe, ali džaba, vukljam samo ruksakvolim radnje na ulici, tržne centre mrzim iz dna duše (dinosaurus, jbg), to me i spašava od prekomerne kupovinečesto se zaletim i kupim neku glupost, onda mi to samo stoji i stoji, kao ne mogu da bacim novo i takou nekom od letnjih meseci se selim iz kuće u stan, već se radujem što ću 70% stvari biti prinuđena da pobacam, prodam, podelime, da, @Sandradjer , gde ti je ta, odnosno, koja je to na bajloniju, to mi treba
February 21Feb 21 A najgore od svega - evo spakovana za 10-ak dana u Nemackoj...pogledam sta sam ponela - stalno jedne iste rite!Pijem kafu, i cim zavrsim, odoh da izvadim pola i da spakujem one koje retko (nikad) oblacim!
February 21Feb 21 e da, moj problem sličan kao i kod @destiny , boravim tokom godine na tri lokacije, doduše ove balkanske, nisu fensi (al' polako, biće uskoro cg u elitnm društvu )za sada sam rešila veš, peškire i neke stvari za po kuću i okućnicu, a ostatak garderobe nosim vamo-tamo, i naravno da se to onda svede na dve-tri stvari
February 21Feb 21 6 hours ago, mustang said:50 torbi ima 50 torbi ima??PEDESET TORBI IMAAAAAli, zasto?!?!?! Ali kako?Ovo zamišljam kao refren neke pesme Sanšajna, i Baneta kako repuje u kreščendu
February 21Feb 21 imam previse majica, na tri lokacije, uskoro cetiri. najvise volim da nosim pocepano i iznoseno. neke nove stvari cekaju po par godina da budu nosene.
February 21Feb 21 7 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:imam previse majica, na tri lokacije, uskoro cetiri. najvise volim da nosim pocepano i iznoseno. neke nove stvari cekaju po par godina da budu nosene.Brate po majicama!! 🥰
February 21Feb 21 14 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:neke nove stvari cekaju po par godina da budu nosene.da ti možda nisi moj muž ?