Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tuče u sportu

Featured Replies

38 minutes ago, kyrre said:

Sporting - Lovcen

Da da, ovo je čuveni fajt Cstinjana.

Zbog Lovćena, Berana i Rudara iz Pljevalja mi je najdraže što smo se razdružili sa Crnom Gorom

Lepo rekao covek, do ovoga ne bi doslo da je Artest hteo da se potuce sa Benom Valasom ali posto se usro najstrasnije, dobili smo kasnije ovo sto je bilo

I na ovom klipu a i jos x puta sam video super komentar tipa "after being pushed by Wallace, Artest decided he wanted world peace" D

A najjace od svega je sto je lik posle isao po emisijama i pricao kako se nije usro nego je isao na psihoterapije za kontrolu besa pa zato kao nije hteo da se bije... Nije sa (ogromnim besnim) covekom koji mu je zamalo otkinuo glavu ali je samokontrola valjda popustila kad ga je random lik iz publike pogodio plasticnom casom pa je brze bolje poskocio. Bolje da je cutao ili rekao jesam, usro sam se da ce me prebiti, sta sad

Edited by Zli Gli

2 hours ago, Zli Gli said:

Lepo rekao covek, do ovoga ne bi doslo da je Artest hteo da se potuce sa Benom Valasom ali posto se usro najstrasnije, dobili smo kasnije ovo sto je bilo

I na ovom klipu a i jos x puta sam video super komentar tipa "after being pushed by Wallace, Artest decided he wanted world peace" D

A najjace od svega je sto je lik posle isao po emisijama i pricao kako se nije usro nego je isao na psihoterapije za kontrolu besa pa zato kao nije hteo da se bije... Nije sa (ogromnim besnim) covekom koji mu je zamalo otkinuo glavu ali je samokontrola valjda popustila kad ga je random lik iz publike pogodio plasticnom casom pa je brze bolje poskocio. Bolje da je cutao ili rekao jesam, usro sam se da ce me prebiti, sta sad

Artest je mogao da bude vrhunski kosarkas al je picka od coveka. Inace Pistonsi iz tog vremena su igrali najruzniju kosarku, konstantno koristeci snagu i prljavu igru za sta je naravno odgovoran NBA koji je gurao takva pravila. Danas imamo obrnuto, ovaj cirkus sa prezasticenim igracima u napadu i tolerisanjem koraka i slicno, ko da gledas cirkuski show.

Ćaci Krstic feat Stolica je isto jak momenat

4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kad smo već kod Ron Artesta, možda i nešto najopasnije što sam video na sportskim borilištima:

ovo je išlo u nedeljnom večernjem terminu, mislim da smo komentarisali i na forumu uživo...

11 hours ago, Filozof manijak said:

Evo je

Epilog (na prvoj slici je golman Metaloplastike Lukić):

lukic-dejan-metaloplastika1988.jpg

pelister-2.jpg

Jel ovaj ovo Momira Rnića zapalio na kvarno? Ja ne bih bio s mirom ni dan danas.

https://youtu.be/11jCqshXBNU?si=9btxOKo9KQej2oRs

Punc-up in Piestany, narator je kasnija legenda Brendon Šenahen. Mislim da je Kanađanima vlasnik Canadiensa napravio zlatne medalje kad su se vratili kući.

Kod nas je tek bilo haosa. Zvezda sredinom devedesetih protiv nekih Bugara, prvo posle utakmice na pozdravljanju opšta tuča, pa druga runda u svlačionicama, a njih 15ak su uspeli da se navataju i ispred hale u civilu posle dobrih pola sata. Najjače što je bila prijateljska.

10 hours ago, Zli Gli said:

meni je naveci zal sto se nije uhvatio u klinc sa benom. ovaj bi ga izpresavijao ko jufku i nebi pravio svnjarije kasnije. ben je tada bio transformer.

Nije tuča ali je ubistvo klizaljkama.

Edited by eumeswil