January 28Jan 28 38 minutes ago, kyrre said:Sporting - LovcenDa da, ovo je čuveni fajt Cstinjana.Zbog Lovćena, Berana i Rudara iz Pljevalja mi je najdraže što smo se razdružili sa Crnom Gorom
January 28Jan 28 Lepo rekao covek, do ovoga ne bi doslo da je Artest hteo da se potuce sa Benom Valasom ali posto se usro najstrasnije, dobili smo kasnije ovo sto je biloI na ovom klipu a i jos x puta sam video super komentar tipa "after being pushed by Wallace, Artest decided he wanted world peace" A najjace od svega je sto je lik posle isao po emisijama i pricao kako se nije usro nego je isao na psihoterapije za kontrolu besa pa zato kao nije hteo da se bije... Nije sa (ogromnim besnim) covekom koji mu je zamalo otkinuo glavu ali je samokontrola valjda popustila kad ga je random lik iz publike pogodio plasticnom casom pa je brze bolje poskocio. Bolje da je cutao ili rekao jesam, usro sam se da ce me prebiti, sta sad Edited January 28Jan 28 by Zli Gli
January 29Jan 29 2 hours ago, Zli Gli said:Lepo rekao covek, do ovoga ne bi doslo da je Artest hteo da se potuce sa Benom Valasom ali posto se usro najstrasnije, dobili smo kasnije ovo sto je biloI na ovom klipu a i jos x puta sam video super komentar tipa "after being pushed by Wallace, Artest decided he wanted world peace" A najjace od svega je sto je lik posle isao po emisijama i pricao kako se nije usro nego je isao na psihoterapije za kontrolu besa pa zato kao nije hteo da se bije... Nije sa (ogromnim besnim) covekom koji mu je zamalo otkinuo glavu ali je samokontrola valjda popustila kad ga je random lik iz publike pogodio plasticnom casom pa je brze bolje poskocio. Bolje da je cutao ili rekao jesam, usro sam se da ce me prebiti, sta sadArtest je mogao da bude vrhunski kosarkas al je picka od coveka. Inace Pistonsi iz tog vremena su igrali najruzniju kosarku, konstantno koristeci snagu i prljavu igru za sta je naravno odgovoran NBA koji je gurao takva pravila. Danas imamo obrnuto, ovaj cirkus sa prezasticenim igracima u napadu i tolerisanjem koraka i slicno, ko da gledas cirkuski show.
January 29Jan 29 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Kad smo već kod Ron Artesta, možda i nešto najopasnije što sam video na sportskim borilištima:ovo je išlo u nedeljnom večernjem terminu, mislim da smo komentarisali i na forumu uživo...
January 29Jan 29 11 hours ago, Filozof manijak said:Evo jeEpilog (na prvoj slici je golman Metaloplastike Lukić):
January 29Jan 29 https://youtu.be/11jCqshXBNU?si=9btxOKo9KQej2oRsPunc-up in Piestany, narator je kasnija legenda Brendon Šenahen. Mislim da je Kanađanima vlasnik Canadiensa napravio zlatne medalje kad su se vratili kući.Kod nas je tek bilo haosa. Zvezda sredinom devedesetih protiv nekih Bugara, prvo posle utakmice na pozdravljanju opšta tuča, pa druga runda u svlačionicama, a njih 15ak su uspeli da se navataju i ispred hale u civilu posle dobrih pola sata. Najjače što je bila prijateljska.
January 29Jan 29 10 hours ago, Zli Gli said:Lepo rekao covek, do ovoga ne bi doslo da je Artest hteo da se potuce sa Benom Valasom ali posto se usro najstrasnije, dobili smo kasnije ovo sto je biloI na ovom klipu a i jos x puta sam video super komentar tipa "after being pushed by Wallace, Artest decided he wanted world peace" A najjace od svega je sto je lik posle isao po emisijama i pricao kako se nije usro nego je isao na psihoterapije za kontrolu besa pa zato kao nije hteo da se bije... Nije sa (ogromnim besnim) covekom koji mu je zamalo otkinuo glavu ali je samokontrola valjda popustila kad ga je random lik iz publike pogodio plasticnom casom pa je brze bolje poskocio. Bolje da je cutao ili rekao jesam, usro sam se da ce me prebiti, sta sadmeni je naveci zal sto se nije uhvatio u klinc sa benom. ovaj bi ga izpresavijao ko jufku i nebi pravio svnjarije kasnije. ben je tada bio transformer.