Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tuče u sportu

Featured Replies

Nije, svakako poremećena reakcija.

ALi iz drugog ugla se vidi da ga je ovaj zahvatio za glavu, onako pederski, u padu, pa posle širio ručice kada je pao kao nisam ništa bezobrazno uradio.

To naravno ne umanjuje užasnost postupka ovog bolesnika, doživotna zabrana u toj državi, nadam se, a zašto ne i krivično gonjenje. Šut u glavu ovolikog čoveka bukvalno može biti ubojit.

• Author

Nije li u basketu zajebano kad tako nasedneš na fintu i ostaneš bez balansa. Deluje mi da se lik hvatao za bilo šta, nije nužno bio bezobrazan. Imamo gomilu primera fer pleja da protivnici hvataju jedni druge u ovakvim situacijama radi izbegavanja pada i teže povrede (Pippen i McGrady npr)

Ne znam, malo nagla kretnja, nisam baš 100% siguran da je samo hteo da se pridrži...

Samo Li Bojer vs Kiron Dajer

Kultni događaj

• Author

Malice at the Palace je verovatno objektivno najupečatljiviji događaj, ako uzmemo u obzir i magnitudu pozornice na kojoj se desio. Kung Fu Kantona je isto pri vrhu

Bojer i Dajer je bilo fun jer su igrali u istom timu.

Takođe, zabranio bih podsećanje na događaje a da ne ostavite prateći klip.

Ccc.

• Author
1 minute ago, Mil@n said:

Takođe, zabranio bih podsećanje na događaje a da ne ostavite prateći klip.

Pričamo zasad o klasicima, pa sam mislio da nema potrebe sleep

Svakako opservacija na mestu.

• Author

@Filozof manijak se nagledao verovatno svačega tokom rukometne karijere, možda ima koja pikanterija za ovaj topik cool

Najjača šorka kojoj sam prisustvovao, ali ne i učestvovao rolleyes, tokom utakmice juniora RK Crvena Zvezda i RK Metaloplastika, na jednom juniorskom prvenstvu Srbije krajem devedesetih. Uleteli su igrači obe klupe i roditelji sa tribina. Tuča je trajala dobrih 15ak minuta, vijali su jedni druge po terenu, dok smo mi posmatrali sa tribina i navijali kao u onom crtaću "Ura za aždaju, ura za ser Žileta."

Hajlajt tuče je bio kako je desni bek Šapčana, čuveni Tučkin, dvometraš Milan Vučićević, naslagao dva tri igrača Zvezde kao kegle, među kojima je bio i Rastko Stojković. Rastkov otac, poznat kao Aca Kajla, uskače sa tribina i nasrće na Tučkina da se razračuna sa momkom, ali u tom trenutku uleće Vuja i bokserskim direktom tako nokautira Acu da je ovaj odleteo par metara u nazad.

Prisustvovao sam i učestvovao u raznim fajtovima, po Crnoj Gori i Kosovu, ali ovako intezivnu i zabavnu tuču nikad nisam video, ni pre ni posle.

Utakmicu su inače pratili i tadašnji prvotimci RK CZ, među kojima je bio i Boban Knežević. Sećam se da je sedeo pored mene, pratio čitavu tuču i na kraju samo prezrivo procedio: "Pi', kakvi seljaci"

Esid: matori igrači su mi pričali da je najpoznatija sportska tuča u staroj Jugi bila u Bitolju između Pelistera i Metaloplastike, osamdeset i neke. Kažu da postoji i snimak negde

Edited by Filozof manijak

jedan ultimativni klasik

kanada vs. sssr, juniorsko svetsko prvenstvo 1987.

Evo je

Naravno i legendarno peglanje pola Hemofarma od strane Dekija Milojevića:

Od 39:32

Edited by napadaj

9 minutes ago, Filozof manijak said:

Evo je

Bukvalno se više vidi u tvom tekstu nego na ovom snimku... fantom