January 28Jan 28 Author 7 minutes ago, napadaj said:Naravno i legendarno peglanje pola Hemofarma od strane Dekija Milojevića:Od 39:32Jel to Belivuk na 40:25
January 28Jan 28 25 minutes ago, Filozof manijak said:Evo jeGledao sam ovo na TV... Navijao za Metaloplatiku...
January 28Jan 28 16 minutes ago, Mil@n said:Bukvalno se više vidi u tvom tekstu nego na ovom snimku... A jbg, osamdesete i samo jedna kamera koja prati utakmicu
January 28Jan 28 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Jel to Belivuk na 40:25Liči samo, tada je još uvek dijete bio...a i navijao je za CZ
January 28Jan 28 2 minutes ago, kyrre said:Sporting - LovcenDa ovo je ipak ultimativno..retko gde ces naci da je gostujuca ekipa isprebijala domace navijace
January 28Jan 28 Author 2 minutes ago, kralj said:Malice at the palace.Kad smo već kod Ron Artesta, možda i nešto najopasnije što sam video na sportskim borilištima:
January 28Jan 28 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Kad smo već kod Ron Artesta, možda i nešto najopasnije što sam video na sportskim borilištima:Da, imao je nekoliko ozbiljnih sranja Artest. Najgori lakat mi je ipak Leonardo protiv nekog Amera na WC 94.Od viteških, Ovi kad mu je dokurčio ruki Rus koji ga je celu seriju provocirao.