Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Recenzije

Featured Replies

Mrzim zvezdice mada ih gledam kad nešto uzimam. Jbg. Loše ocene ne dajem nikad, mada bi verovatno trebalo... Ali retko kad me neko toliko iznervira. Neki kreten taksista u BGu pre dve godine, krenuo u kontra smeru jer tako je bolje, onda došao do radova na putu za koje eto nije znao, pa se vrteo i okretao... Verovatno jer je yandex dao neki popust pa me je na kraju izašlo kao da je bila redovna cena. Ali i tad mi je nekako ispod časti da se preganjam preko zvezdica. Inače generalno za taksiste uglavnom nisam nikad imao problema, davljenje Rusijom i Amerikom ne računam, to mi je kao da sam na PPP-u. Tu i tamo naleti neki naš što mrzi Beograd na vodi, takvi imaju najbolje ocene.

Dajem dobre i loše ocene, svaku obrazložim, akcentujem ono što bi i meni bilo važno kao korisniku nečije usluge.

Zahvaljujući tim recenzijama, neki prodavci i firme bi me kontaktirali i korigovali ono što sam zamerila u našoj razmeni. Ta profesionalnost me uvek prijatno iznenadi, obavezno se zahvalim i naknadno pohvalim.

Edited by Klara

Најјаче је кад се власници локала свађају са рецезентима, то сам виђао више пута на овим гугл оценама.

Лично баш немам навику да оцењујем ишта, испоштовао сам пар пута на купинду јер сам био задовољан сарадњом а капирам да им то значи, ово остало ништа, можда букинг некад не сећам се.

Edited by johan nagel

Jao, da, to sam videla i kad sam čitala recenzije za neke apartmane u Grčkoj, kad se vlasnici iznerviraju zbog niske ocene. lolol

Tih neprijatnosti i gluposti ima i na Booking-u.

Ja sam jednom preko bukinga nasao tesku rupcagu sa ocenom tipa 8.6 i ni jednim komentarom ispod 8. Ovlas procitao rivjuove i video da se sporadicno neko zali na nesto, ali ostavlja dobru ocenu. Smestaj totalna katastrofa. Pretpostavljam da su zatvorske celije komfornije od one sobe. U sobi samo krevet i nista vise, zajednicko kupatilo na ne znam koliko soba sa jednom tus kabinom i jednom wc soljom, zvucna izolacija ne postoji, pa cujes svakog ko prodje i ko hrce na istom spratu, crkla sijalica u wcu, a nema osoblja nego je sve online, pa nemas kome ni da prijavis... Dam mu ocenu 3 i to ga castim jer je ipak bilo cisto i na dobroj lokaciji i lik me zove i nudi pare da editujem ili obrisem rivju. Nisam pristao, pa sad stoji bar taj jedan realan. Nisam proveravao da li su ga obrisali, do danas mi nije padalo na pamet da je i to opcija

Na bookingu sam nedavno našla smeštaj s osrednjom ocenom u Srbiji, a bio je sasvim ok. Bolje od očekivanog. Po inostranstvima mi je značilo, ali gledam par stvari, čistoću i predusretljivost hosta, i uvek je bilo onako kako je i rečeno u bezbroj komentara, gledam da ih ima što više.

I sama ostavljam recenzije, baš kod ovih iz druge rečenice.

Kad malo bolje razmislim, ne mogu da se požalim, svuda je sve bilo ok, osim kod jedne u HN, koja je masno slagala, a onda uklonila gajbu s bookinga....nikad ne pristajati na varijante "hajde da zaobiđemo booking"

15 hours ago, vracharac said:

Svako pansiom

Ardiane ja sam greskom dao 4 jednom nasem hotelu. Za pola sata su me kontaktirali i pitali cime nisam bio zadovoljan. Izvinite, pogresio sam nikad nisam ni bio kod vas, kako da ispravim? Devojka mi je odmah poslala uputstvo sta da radim da ponistim gresku

Ne razumem. Na Bookingu ne možeš da daš ocenu smeštaju ako nisi bio.

Sorry retko dajem recenzije. Verovatno je ovo bilo na Google

20 hours ago, Tinman said:

Ja sam letovanju smestaju dao 3 zvezdice. Sto mislim da je bilo realno, Znam da nisam platio smestaj sa 5 zvezdica i video sam gomilu nedostataka (zice koje vire iz plafona, ostatci fug mase po plocicama, pur pena koja nije obradjena...).

Jesi li išao kao turista ili kao nadzorni organ?

Ja bih dala 5 zvezdica ako je sve u smeštaju bilo u skladu sa očekivanjima, koliko god da je smeštaj skroman.

Prosto ako znam da sam se uputila u skroman smeštaj, ne ide mi da vlasnika kažnjavam za to što mu je smeštaj takav (pod uslovom da ništa nije sakrio ili drugačije predstavio).

58 minutes ago, JozoMujica said:

Jesi li išao kao turista ili kao nadzorni organ?

Turista, da sam isao kao nadzorni organ smastaj bi bio zatvoren zbog nebezbednih nalaza do korekcije istih.

Od citanja recenzija moze ozbiljno da zaboli mozak. Imam obicaj da ih pogledam posle boravka negde cisto da uporedim svoje vidjenje. Najbolji primer mi je bio pre 15 godina hotel u Austriji. Polupansion u kome za veceru biras sta ces sutra klopati. Odlicna hrana sa skijaskim.porcijama (bolja polovina isto misli). Jedna engleskinja doslovno rece da je hrana takva da je ne bi psu dala pa ti posle na osnovu recenzija odluci ides li ili ne

Pa to sve ponderišeš u skladu sa pretežnim navikama u podneblju odakle dolazi recenzija.

Ja tako na žalbe da nema escajga, a ono zapravo fali kutlača ili otvarač za flaše, ne obraćam pažnju. Ili nema ničeg u kuhunji, a zapravo nema aparata za zagrevanje vode. Meni to ništa ne treba, i onda takve primedbe automatski odstranim.

Ali zato ako vidim da je neko spustio roletne na prozorima odmah ide klik na dugme X na tabu s_w Ćao, zdravo

Internet kaže da Nemci i Holanđani daju najrealnije ocene, preporuka za čitanje.