January 30Jan 30 Popular Post Hahahaahahahahahaa jebi prokuvanog buldoga Edited January 30Jan 30 by Midžeta
January 30Jan 30 Just now, banecare1 said:tuga golema i muk u baru. jepte seee sviiiiiPa kako jbt.Pa zar Novaka ne obožavaju u Kini
January 30Jan 30 2 minutes ago, Arkadija said:Nešto ste rekli?Jel ovo poruka za DJV?Verovatno za kladionice
January 30Jan 30 Jbg voleo-ne voleo, naklon do poda.Gledao sam bez nekih jakih emocija, gadan deda je.
January 30Jan 30 1 hour ago, Serena said:@Shan Jan jesi li uplatio onu crvenu?Vidim da su sad kvote pale na 3.5.Srecan sam ko da jesam
January 30Jan 30 9 minutes ago, beeva said:Ko je ovaj sto plače ko kišna godina na tribinama?Ne znas Čarlija 6 minutes ago, Ras said:Makar neki kratki rafal iz Berete, u vazduh kroz prozorPa da mi oduzmu drzavljanstvo
January 30Jan 30 Nisam gledala seo meč, ali da li mi se čini ili je to tako, da je Novak fizički izgledao 10 godina mlađe , nego u meču sa Musetijem?
January 30Jan 30 Author 1 minute ago, Valk said:Kakav smrad je ovaj Wilander, evo smrdi preko ekrana ja gledam bekera i matijasabeker
January 30Jan 30 Wilander kao da hoce da ugasi sunce toliki je kretenKud sam ga i slusao Edited January 30Jan 30 by villiem