January 30Jan 30 Ok..koliko je Alkaraz zaista sakat ?Krenuo sam na pijacu kad je delovalo da ce Zverev da ga izdobija..dok sam se vratio, vec je bio porazen.
January 30Jan 30 Just now, Serena said:Placem...Nemam snage ni da se radujemMakar neki kratki rafal iz Berete, u vazduh kroz prozor Edited January 30Jan 30 by Ras
January 30Jan 30 2 minutes ago, harper lee said:Ala je onaj novinar koji se posrao po Novaku kao petom tocku svetskog tenisa epski zajebao Sinera.Ovaj covek jednostavno nema sta ne moze da uradi.Koji je to i kad je to bilo?
January 30Jan 30 Samo da pojede neku punjenu pljeskavicu, dok mu ne dođe luda žena na finale i zbrčka mu neka vlakna.Nešto ste rekli
January 30Jan 30 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:jel vam sad krivo sto nije zverev dobio, svakako bi ga dobio lakseNe kukaj!
January 30Jan 30 Author 42 minutes ago, Ros said:sad imam da jedan teniseri lagano osvaja gemove, a drugi uz mnogo muke.ne bih da prejudiciram...kao sto rekoh.siner je 4 gema osvojio bez borbe, a novak 5 sa mukom, ali onaj jedan...