October 25, 2025Oct 25 Author 16 minutes ago, makaronee said:Još malo melodija široke potrošnje,Bikica!Makaronee, trista ti seksova, ova pesma je ravna ko Banat
October 26, 2025Oct 26 On 24. 10. 2025. at 21:22, Lancia said:Bolji tvoj video pokusavam da se setim neke seksi pesme iz latino sveta ili kantrija, nekako mi sve vuce na balade i blagu patetiku. Izgleda da funky/soul, trip-hop i indy nose primat. Ni reggae mi ne pada nesto na pamet, mozda No, no, no od Dawn Penn. elemne brini, moja ti, sve to može da bude ili ne bude seksi u zavisnosti od situacije i trenutnog raspoloženja (da ne kažem uzbuđenja).ako mogu da biram audio podlogu, glasam za tišinu i
October 27, 2025Oct 27 On 21. 10. 2025. at 22:21, Filozof manijak said:@Bud Stonebraker javi se tihovao sam 7 dana, sada je party timeobzirom da volim sve sto vole mladi™ svidja mi se ova kosovka devojka imam 1 soft spot za hookerske shtikle
October 27, 2025Oct 27 Vrhunski segsi, korišćena numera za seriju Sinner prva sezona, za situaciju poluorgija na drogama, od koje posle jedna ženska dobije traumu.....uglavnom, odlična.