October 21, 2025Oct 21 Ajd da cujem sta sam i koga sam propustio, seksi song, nastup, album, pevac ili bend kojima je seksi ritam u venama. Stop klasicnim baladama!Evo meni je Bryan Ferry i Boys and Girls ostao jedan od najseksi albuma i to me ne pusta decenijama. Za pocetak The Brian Jonestown Massacre, pa onda vi udrite, i napisite nesto da se seksi svadjamo nemojte samo da kacite spotove. Edited October 21, 2025Oct 21 by Lancia
October 21, 2025Oct 21 19 minutes ago, Lancia said:Evo meni je Bryan Ferry i Boys and Girls ostao jedan od najseksi albuma i to me ne pusta decenijama.Neprikosnoven. Aj ovako off the top of my head: Hypnotised od Simple Minds, Glory Box od Portishead (mozda malo i klise, ali jbg kad je hot), Evidence od FNM.
October 21, 2025Oct 21 Author 2 minutes ago, Sludge Factory said:Neprikosnoven.Aj ovako off the top of my head: Hypnotised od Simple Minds, Glory Box od Portishead (mozda malo i klise, ali jbg kad je hot), Evidence od FNM.Jeste, ta bristolska scena ubija ritmom, tu bas nisam nekad siguran dal udara u telo ili mozak.
October 21, 2025Oct 21 Author 1 minute ago, Lena said:Sludge 'ladno maznuo 2 pesme sa moje liste (Evidence i Hypnotised)Znas ti sad sigurno vise od Sladze, on je trenutno zakovrnuo od politickih rasprava.
October 21, 2025Oct 21 Ovde svi zakovrnusmo od politike, pa ti vidi Tema ti je bombona Pošto si pomenuo Ferija, ovo mi je palo na pamet:
October 21, 2025Oct 21 Author Feri je smeker, sa minimum pokreta je seksi na sceni. Paton kad nije u vristecem eksperimentalnom modu ume da bude seksi gde god i sa kim se pojavi, Ova ploca je cela
October 22, 2025Oct 22 Oči su mi na pola koplja, ali bitnije su tri stvari:1) Patton mi je neprikosnoveni vokal čak i kad "vrišti" :P, živeo "King for a day...Fool for a lifetime".Em je kao mlađi bio 🍬.2) Jedna od novijih najdražih pesama koja mi je očaravajuća i opojna, istovremeno me rastopi i rastuži.Spot malčice bizaran, ali meni se dopada.I sve skupa ide uz naziv teme. 🌝3)
October 22, 2025Oct 22 Klasika, ali stvarno ne znam šta bi drugo na prvu loptu moglo da mi padne na pamet od ovoga:
October 22, 2025Oct 22 7 hours ago, Lancia said:Feri je smeker, sa minimum pokreta je seksi na sceni.On i Marvin Gaye. Posmatram ih sa dobrom dozom zavisti, niti sam lep poput njih dvojice, niti korpulentan, a nisam čak ni dovoljno crn - tek crnomanjast Kod Ferija, čak i u poznim godinama čini se da postoji primerena doza poštovanja prema okruženju, čak i stidljivosti (eno primer izvođenja She u Kanu koji sam neki dan ostavio na temi o kaverima), što čini da njegov nastup ne bude samodopadan.Ne delim fascinaciju albumom Boys and Girls, poprilično je ravan, a ne volim ni sviranje Dejvida Gilmura. Pretpostavljam da je postao opšte mesto zbog upotrebe Slave to Love u filmu. Meni je zanimljiviji, pa i u ovom kontekstu o kojem ovde govorimo, sledeći Bete Noire, iako je i na njemu dosta praznog hoda.Alternativno, iz istog perioda, vrlo seksi su mi Midnight Love, naravno Marvina Geja i Let's Dance, posebno China Girl. U gotovo besmislenom videu za ovu pesmu, na samom završetku ipak postoji scena seksa na pesku, među talasima, koja je vrlo erotična.Ukoliko treba da začinim, sviranje Stivija Rej Vona na Bouvijevom albumu je strasno i gotovo neumereno, što u paketu sa netipičnim pevanjem, gde DB često poteže za dubljim registrima i sve to uz egzotične, tribalne ritmove, čini ovaj album idealnim za spavaću sobu.Moram da se vratim i na Marvina Geja i na opšte mesto- klasik, pesmu Let's Get it On!Soul i afrobit muzika generalno su seksi, pa bih mogao da kažem npr da mi je seksi gotovo čitav opus Fele Kutija, ili The Detroit Cobras, a da se sada ne rasplinjavam imam još neke favorite:Mazzy Star i to posebno prvi album She Hangs BrightlyHappy Mondays, posebno Pills 'n' Thrills and BellyachesThe Velvet Underground prva tri albuma. Edited October 22, 2025Oct 22 by Ras
October 22, 2025Oct 22 9 hours ago, Lancia said:Ajd da cujem sta sam i koga sam propustio, seksi song, nastup, album, pevac ili bend kojima je seksi ritam u venama. Stop klasicnim baladama!Evo meni je Bryan Ferry i Boys and Girls ostao jedan od najseksi albuma i to me ne pusta decenijama. Za pocetak The Brian Jonestown Massacre, pa onda vi udrite, i napisite nesto da se seksi svadjamo nemojte samo da kacite spotove.Dok ne smislim nešto, samo da kažem sledeće. Kad sam bila klinka, starija sestra mi je jednom rekla kako je Brajan Feri vrhunski frajer. Tad sam mislila, o Džizs. Kasnije sam shvatila o čemu je pričala 😍Za seksanje najbolji album: Mezanine, Massive attack