Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seeeeekssssi

Featured Replies

Ajd da cujem sta sam i koga sam propustio, seksi song, nastup, album, pevac ili bend kojima je seksi ritam u venama. Stop klasicnim baladama!

Evo meni je Bryan Ferry i Boys and Girls ostao jedan od najseksi albuma i to me ne pusta decenijama. Za pocetak The Brian Jonestown Massacre, pa onda vi udrite, i napisite nesto da se seksi svadjamo naughty nemojte samo da kacite spotove.

Edited by Lancia

• Replies 164
  • Views 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

19 minutes ago, Lancia said:

Evo meni je Bryan Ferry i Boys and Girls ostao jedan od najseksi albuma i to me ne pusta decenijama.

Neprikosnoven.

Aj ovako off the top of my head: Hypnotised od Simple Minds, Glory Box od Portishead (mozda malo i klise, ali jbg kad je hot), Evidence od FNM.

Sludge 'ladno maznuo 2 pesme sa moje liste fpalm

(Evidence i Hypnotised)

• Author
2 minutes ago, Sludge Factory said:

Neprikosnoven.

Aj ovako off the top of my head: Hypnotised od Simple Minds, Glory Box od Portishead (mozda malo i klise, ali jbg kad je hot), Evidence od FNM.

Jeste, ta bristolska scena ubija ritmom, tu bas nisam nekad siguran dal udara u telo ili mozak.

• Author
1 minute ago, Lena said:

Sludge 'ladno maznuo 2 pesme sa moje liste fpalm

(Evidence i Hypnotised)

Znas ti sad sigurno vise od Sladze, on je trenutno zakovrnuo od politickih rasprava.

Ovde svi zakovrnusmo od politike, pa ti vidi lol

Tema ti je bombona wub

Pošto si pomenuo Ferija, ovo mi je palo na pamet:

• Author

Feri je smeker, sa minimum pokreta je seksi na sceni. Paton kad nije u vristecem eksperimentalnom modu ume da bude seksi gde god i sa kim se pojavi, Ova ploca je cela heart

• Author

Oči su mi na pola koplja, ali bitnije su tri stvari:

1) Patton mi je neprikosnoveni vokal čak i kad "vrišti" :P, živeo "King for a day...Fool for a lifetime".

Em je kao mlađi bio 🍬.

2) Jedna od novijih najdražih pesama koja mi je očaravajuća i opojna, istovremeno me rastopi i rastuži.

Spot malčice bizaran, ali meni se dopada.

I sve skupa ide uz naziv teme. 🌝

3)

Trebalo bi zabraniti lap dance bez da je uz Mad about you.

Klasika, ali stvarno ne znam šta bi drugo na prvu loptu moglo da mi padne na pamet od ovoga:

7 hours ago, Lancia said:

Feri je smeker, sa minimum pokreta je seksi na sceni.

On i Marvin Gaye. Posmatram ih sa dobrom dozom zavisti, niti sam lep poput njih dvojice, niti korpulentan, a nisam čak ni dovoljno crn - tek crnomanjast cry

Kod Ferija, čak i u poznim godinama čini se da postoji primerena doza poštovanja prema okruženju, čak i stidljivosti (eno primer izvođenja She u Kanu koji sam neki dan ostavio na temi o kaverima), što čini da njegov nastup ne bude samodopadan.

Ne delim fascinaciju albumom Boys and Girls, poprilično je ravan, a ne volim ni sviranje Dejvida Gilmura. Pretpostavljam da je postao opšte mesto zbog upotrebe Slave to Love u filmu. Meni je zanimljiviji, pa i u ovom kontekstu o kojem ovde govorimo, sledeći Bete Noire, iako je i na njemu dosta praznog hoda.

Alternativno, iz istog perioda, vrlo seksi su mi Midnight Love, naravno Marvina Geja i Let's Dance, posebno China Girl. U gotovo besmislenom videu za ovu pesmu, na samom završetku ipak postoji scena seksa na pesku, među talasima, koja je vrlo erotična.

Ukoliko treba da začinim, sviranje Stivija Rej Vona na Bouvijevom albumu je strasno i gotovo neumereno, što u paketu sa netipičnim pevanjem, gde DB često poteže za dubljim registrima i sve to uz egzotične, tribalne ritmove, čini ovaj album idealnim za spavaću sobu.

Moram da se vratim i na Marvina Geja i na opšte mesto- klasik, pesmu Let's Get it On!

Soul i afrobit muzika generalno su seksi, pa bih mogao da kažem npr da mi je seksi gotovo čitav opus Fele Kutija, ili The Detroit Cobras, a da se sada ne rasplinjavam imam još neke favorite:

• Mazzy Star i to posebno prvi album She Hangs Brightly

• Happy Mondays, posebno Pills 'n' Thrills and Bellyaches

• The Velvet Underground prva tri albuma.

Edited by Ras

9 hours ago, Lancia said:

Ajd da cujem sta sam i koga sam propustio, seksi song, nastup, album, pevac ili bend kojima je seksi ritam u venama. Stop klasicnim baladama!

Evo meni je Bryan Ferry i Boys and Girls ostao jedan od najseksi albuma i to me ne pusta decenijama. Za pocetak The Brian Jonestown Massacre, pa onda vi udrite, i napisite nesto da se seksi svadjamo naughty nemojte samo da kacite spotove.

Dok ne smislim nešto, samo da kažem sledeće.

Kad sam bila klinka, starija sestra mi je jednom rekla kako je Brajan Feri vrhunski frajer. Tad sam mislila, o Džizs. Kasnije sam shvatila o čemu je pričala 😍

Za seksanje najbolji album: Mezanine, Massive attack

Majk Paton, tiha patnja vikleri