October 23, 2025Oct 23 Author Sad ce @Moonwalker da preda telefonski imenik ovom iz Warhousa. Jos je i dobar frajer, nesto ko Matthew McConaughey.
October 23, 2025Oct 23 Da, znas da mi to palo na pamet…i jeste dobar frajer.Jedan od onih vanvremenskih dueta… Edited October 23, 2025Oct 23 by Moonwalker
October 23, 2025Oct 23 Drugari, uglavnom se vrti masno i sporo, ali rekao bih da fali ovaj 12” singleRick James+ njegove cure
October 23, 2025Oct 23 16 minutes ago, Lancia said:@klimt mozda si jbg i u pravu, sad razmisljem meni je ceo rani opus Stranglersa ne ono Golden brown, skroz seksi, da li zbog glasa ili bas gitare ili klavijatura, ne znam evo ziva nisam.100% si u pravu.Npr. mnogo volim ovu živu verziju iz 1983. godine.Ovde su loši i zvuk i slika, ipak i ovako vredi. (Snimio sam ceo ovaj koncert sa WDR-a na VHS i sve je bilo ok, bas se baš dobro čuo. Slušalo se sa društvom pred izlazak...)
October 23, 2025Oct 23 Author Pa jeste, osim soul/funk koji u biti sadrze taj bounce, ostali moraju da se izbore nekim posebnim ritmom, repeticijom ili specificnim glasom. Ovi majstori su svojevremeno bili sinonimi za seksi.A bio je ceo jedan niz, koji je odjednom nastao u nekom tom fazonu, kao Style Council, Working Week, Lloyd Cole uz kraljicu, koju necu da imenujem, u to vreme po Bgd-u se moglo videti mnogo devojaka u njenom stilu, vec sam ocekivao da je neko okaci.
October 23, 2025Oct 23 3 minutes ago, Klara said:Zaboravili smo PJ Harvey! :ONismo, samo ne možemo sve odjednom.