October 23, 2025Oct 23 14 hours ago, Sludge Factory said:Ceo ovaj prastari mali album Bel Tempo iz 1987. a za temu biram, recimo: Edited October 23, 2025Oct 23 by pt 2.0
October 24, 2025Oct 24 pa kad samo ja umem u seksi (mada, oni WS...) i lancia.ovo je dugo i meni bila prva asocijacija, inačeOn 22. 10. 2025. at 0:15, Lancia said:samo su moji repeatsi uglavnom bili na ovom videu
October 24, 2025Oct 24 Author 1 hour ago, bey said:pa kad samo ja umem u seksi (mada, oni WS...) i lancia.ovo je dugo i meni bila prva asocijacija, inačesamo su moji repeatsi uglavnom bili na ovom videuBolji tvoj video pokusavam da se setim neke seksi pesme iz latino sveta ili kantrija, nekako mi sve vuce na balade i blagu patetiku. Izgleda da funky/soul, trip-hop i indy nose primat. Ni reggae mi ne pada nesto na pamet, mozda No, no, no od Dawn Penn. elem:
October 24, 2025Oct 24 Ne volim Fila Kolinsa kad nije iskljucivo za bubnjevima, ali ovo moram da mu priznam
October 24, 2025Oct 24 37 minutes ago, Lena said:Neće da embeduje spot za The Chauffeur, Duran Duran Ispravno!
October 25, 2025Oct 25 13 hours ago, Lancia said:Bolji tvoj video pokusavam da se setim neke seksi pesme iz latino sveta ili kantrija, nekako mi sve vuce na balade i blagu patetiku. Izgleda da funky/soul, trip-hop i indy nose primat. Ni reggae mi ne pada nesto na pamet, mozda No, no, no od Dawn Penn. elem:Sve teske spanske price Ova senorita vec moze