October 23, 2025Oct 23 On 22. 10. 2025. at 9:50, Ras said:Alternativno, iz istog perioda, vrlo seksi su mi Midnight Love, naravno Marvina Geja i Let's Dance, posebno China Girl. U gotovo besmislenom videu za ovu pesmu, na samom završetku ipak postoji scena seksa na pesku, među talasima, koja je vrlo erotična.Omaz filmu Odavde do vecnosti.Inace taj video se kod nas prikazivao ceo. Prvi put pusten u zagrebackoma Program plusu. U Amera je valjda bio cenzurisan kraj. I meni je prvo pao na pamet. Edited October 23, 2025Oct 23 by Moonwalker
October 23, 2025Oct 23 1 minute ago, Moonwalker said:Omaz filmu Odavde do vecnosti.Bravo!Nisam ovoga bio svestan.
October 23, 2025Oct 23 Inace meni je glas Jure Stublica bio seksi. Taman bi mogao i smo telefonski imenik da cita…Pa u to ime.
October 23, 2025Oct 23 7 hours ago, MeanM@ said:Editors - Weight of your love, ceo albumTu glasam za Sugar
October 23, 2025Oct 23 Author 12 hours ago, klimt said:Meni je ova Sexy as hell.Hm, slusam treci put da navatam to seksi negde, al ne vredi uzeo sam u obzir 'tebi' i 'as hell'.Inace mi je drago sto mi @Ras nije ukrao najseksi pesmu od Marvin Geja, nego se opredelio za klasik
October 23, 2025Oct 23 Author 9 hours ago, Moonwalker said: Inace meni je glas Jure Stublica bio seksi. Taman bi mogao i smo telefonski imenik da cita…Pa u to ime. Ja imam glas ko Jure sad kad mi uvali telefonski imenik
October 23, 2025Oct 23 9 hours ago, Moonwalker said:Taman bi mogao i smo telefonski imenik da cita… Meni ovo dvoje, Blixa & Anita Lane.
October 23, 2025Oct 23 Author @klimt mozda si jbg i u pravu, sad razmisljem meni je ceo rani opus Stranglersa ne ono Golden brown, skroz seksi, da li zbog glasa ili bas gitare ili klavijatura, ne znam evo ziva nisam.