Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seeeeekssssi

Featured Replies

Majk Patnjon rolleyes

• Replies 164
  • Views 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Zaboravih, možda je i opšte mesto, a svakako je klasičan album: Serge Gainsbourg - Histoire de Melody Nelson

Imam još jedan omiljeni i to saundtrek, iako mislim da film nisam ni gledao: (Music for) Siesta, Miles Davis i Marcus Miller.

Edited by Ras

Joj, baš vala patnjon. S onom ludačkom energijom 😳

A i jednog segsija sam upoznala preko fejt nou mora wub

Screenshot_2025-10-22-10-02-54-417_lockscreen.jpg

Just now, Svemir Zeka said:

Joj, baš vala patnjon. S onom ludačkom energijom 😳

A i jednog segsija sam upoznala preko fejt nou mora wub

Screenshot_2025-10-22-10-02-54-417_lockscreen.jpg

Preko zvezda do trnja? lolol

Preko zvezda do supernove 😍

Duboko sam razočaran nedostatkom gotičarki na PPP kojima je pokojni Peter Steele segsi patnja

Za nas manijake - Till Lindeman vs Ana Popović i Ana Maria Cupin

• Author
19 minutes ago, Ras said:

On i Marvin Gaye. Posmatram ih sa dobrom dozom zavisti, niti sam lep poput njih dvojice, niti korpulentan, a nisam čak ni dovoljno crn - tek crnomanjast cry

Kod Ferija, čak i u poznim godinama čini se da postoji primerena doza poštovanja prema okruženju, čak i stidljivosti (eno primer izvođenja She u Kanu koji sam neki dan ostavio na temi o kaverima), što čini da njegov nastup ne bude samodopadan.

Ne delim fascinaciju albumom Boys and Girls, poprilično je ravan, a ne volim ni sviranje Dejvida Gilmura. Pretpostavljam da je postao opšte mesto zbog upotrebe Slave to Love u filmu. Meni je zanimljiviji, pa i u ovom kontekstu o kojem ovde govorimo, sledeći Bete Noire, iako je i na njemu dosta praznog hoda.

Alternativno, iz istog perioda, vrlo seksi su mi Midnight Love, naravno Marvina Geja i Let's Dance, posebno China Girl. U gotovo besmislenom videu za ovu pesmu, na samom završetku ipak postoji scena seksa na pesku, među talasima, koja je vrlo erotična.

Ukoliko treba da začinim, sviranje Stivija Rej Vona na Bouvijevom albumu je strasno i gotovo neumereno, što u paketu sa netipičnim pevanjem, gde DB često poteže za dubljim registrima i sve to uz egzotične, tribalne ritmove, čini ovaj album idealnim za spavaću sobu.

Moram da se vratim i na Marvina Geja i na opšte mesto- klasik, pesmu Let's Get it On!

Soul i afrobit muzika generalno su seksi, pa bih mogao da kažem npr da mi je seksi gotovo čitav opus Fele Kutija, ili The Detroit Cobras, a da se sada ne rasplinjavam imam još neke favorite:

• Mazzy Star i to posebno prvi album She Hangs Brightly

• Happy Mondays, posebno Pills 'n' Thrills and Bellyaches

• The Velvet Underground prva tri albuma.

E bas mi je drago sto ti je izbor raznovrstan po muzickim pravcima, generalno je soulu najlakse da bude uslovno seksi, punku valjda najteze. Pisacemo se, jebu me sad buldozeri i neki razbijaci stena od ranog jutra, bukvalno od 7 su krenuli da rokaju po kamenu, nimalo seksi sad

4 minutes ago, Lancia said:

jebu me sad buldozeri i neki razbijaci stena od ranog jutra,

@Bud Stonebraker javi se rolleyes

7 minutes ago, Filozof manijak said:

Duboko sam razočaran nedostatkom gotičarki na PPP kojima je pokojni Peter Steele segsi patnja

Za nas manijake - Till Lindeman vs Ana Popović i Ana Maria Cupin

rolleyes

Odakle je ovo?

306200983_typeo.jpg.5c5b65398d17feef90b7ddbb35fb2740.jpg

Ali on je mjort 🥺

šta sad, od kad gotičarkama nekrofilija nije segsi? rolleyes

Senzualičita ritmovi i kad ružni i debeli pevaju o fudbalu, socijalnim temama i koječem.

ovaj mi je spot uvek bio nekako kul seksi

Iz nekog razloga uvek me diže

Ipak samo jedan je

Edited by francuski sobar

Ja cak mislim da su Bryan Ferry i Roxy Music zbog svog tog seksija zapravo muzicki prilicno potcenjeni. Ovu pesmu sam dosta slusao poslednjih nedelja, a trigger je bio pojavljivanje iste filmu Sentimental Value, kanskom pobedniku.

Sexy jesu i Simple Minds, mada tu uvek biram Someone Somewhere in Summertime. A onda i svi oni New Romantics i svi ti sminkeri, kao npr:

Onda ova stvar od Fleetwood Mac. Video je loseg kvaliteta, ali ne postoji puno seksijih stvari od Stevie Nicks koja u ocekivanju vrhunca pesme lupka dairama (ili kako se ovo vec zove) o pod:

I konacno, guilty pleasure, odlicna disco stvar, pojavljuje se u filmu The Last Days of Disco:

Dobra vam noć, ljudi od dobrog muzičkog ukusa. :D

Svojevremeno me drugar koji je držao Radio Rodu pitao za ideju za noćni program. Rekao sam mu iz cuga, obavezno emisija "Radio Roda u borbi protiv bele kuge". Samo seksi pesme, npr. ove dve omiljene...

23 hours ago, Lancia said:

punku valjda najteze

Pa sad, zavisi sta je kome segzi. Meni bi recimo Teenage Kicks od Undertonesa mogla da se podvede pod ovu kategoriju. A ima jos nekih sigurno, seticu se.

10 hours ago, Kampokei said:

A onda i svi oni New Romantics i svi ti sminkeri, kao npr:

Htedoh i ja ovo da stavim. To je to, i muzika i tekst se uklapaju.

Meni je Be My Baby od Vanese Paradi bila sexy kad sam bio klinac blush