Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Шта сањају правници - сплит са правосуђа

Featured Replies

10 hours ago, Uskebasi said:

Ispao neki problem sa kandidatkinjom za clana VSS, sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu, jer su izgleda utvrdili da nije zavrsila pravni fakulet ajde

A i to nesto neakreditovano sto je zavrsila je zavrsila za 10 godina...

Meni je ovo godinama bila redovna noćna mora, da se bavim pravom, a da nisam završio fakultet, pa čak ni gimnaziju. I sada mi se desi da sanjam ponekad.

Vidim da ambicioznima to ni na javi ne smeta...

Mislio sam da se to samo meni desava lolol

Just now, nautilus said:

Mislio sam da se to samo meni desava lolol

Pa ja sam godinama sanjao da mi neki ispiti nisu priznati iako sma ih položio i da ne mogu da izađem na odbanu diplomskog... Mislim bar 5 godina pošto sma diplomiraio...

Mislim da slične snove ima dobar deo studenata, koji su pošteno završili svoje fakultete....

12 minutes ago, radisa said:

Pa ja sam godinama sanjao da mi neki ispiti nisu priznati iako sma ih položio i da ne mogu da izađem na odbanu diplomskog... Mislim bar 5 godina pošto sma diplomiraio...

Mislim da slične snove ima dobar deo studenata, koji su pošteno završili svoje fakultete....

Moja majka je rekla da je godinama imala snove tog tipa, neki jos ispit, ne mozes da se ispetljas iz petlje, mucis se pola noci. i kao pa to svi koji su studirali sanjaju. Ja mislim da to nikad nisam sanjala, al da, izgleda da je standardno. Mislim samo mi jos to treba da sanjam wacko

Ja ravnopravno sanjam - moram opet pravosudni, vratio se u srednju školu, kraj je godine a ja 30 godina nisam učio biologiju i najgore - 9 meseci vojske opet u 50 godini.

• Author
9 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ja ravnopravno sanjam - moram opet pravosudni, vratio se u srednju školu, kraj je godine a ja 30 godina nisam učio biologiju i najgore - 9 meseci vojske opet u 50 godini.

Bolje vojska nego ponovo pravosudni...

Ja sam više puta sanjao da polažem pravosudni, a da ispitivač iznova daje 3 nova pitanja ili počinje da pita medicinu..

On 19. 10. 2025. at 23:16, radisa said:

On 19. 10. 2025. at 21:17, Ayatollah said:

Meni je ovo godinama bila redovna noćna mora, da se bavim pravom, a da nisam završio fakultet, pa čak ni gimnaziju. I sada mi se desi da sanjam ponekad.

Vidim da ambicioznima to ni na javi ne smeta...

Мeni se naizmenično ponavljaju pravosudni i gimanzija.

Na pravosudnom me kao pomešali sa nekim tipom koji je odgovarao pre mene, u stvari je on prošao a ja pao građansko i sada moram opet da polažem. U snovima sa gimnazijom me obaveštavaju da imam previše izostanaka iz biologije, nemačkog i fizike i sada zajedno sa drugarima koji su bežali sa istih časova moram ponovo da odgovaram, radim kontrolne, sve u toku jedne godine.

Posle sam od kuma koji ima slične snove čuo da je u Italiji Paolo Đenoveze snimio komediju na tu temu, o odraslima koji se zbog birokratske greške vraćaju u srednju školu kako im ne bi poništili diplome, Immaturri (koji naravno nisam gledao, niti mi pada na pamet).

edit: sad vidim da i Hamlet sanja pravosudni i biologiju. Jedino me vojska ne uznemirava, verovatno zato što sam služio 9 meseci civilno u boks garažama parking servisa.

Edited by reg

Od ovoga moze naucni rad da se pise, podtema, da li su ljudi sa pravnog skloniji ovakvim nocnim morama od onih sa stomatologije.

Ja sanjao par puta pismeni iz matematike u srednjoj. Pravosudni hvala Bogu nikad nisam sanjao.

Ja sam nedavno sanjao da sam zajebao neki predmet za Belivuka, da me gospodin zove i kaže: "Advokate, dođi do nas da vidimo šta dalje". Probudio se u 4 ujutru u nelagodi. lolol

Naravno, nikad ga nisam zastupao ili radio bilo šta za bilo koga iole bliskog njemu.

Do pre nekih 5-6 godina sam povremeno sanjao ili da sam u gimnaziji i imam kontrolni iz matematike za koji se nisam spremio, ili da sam u šalter sali Pravnog fakulteta gde treba da mi daju uverenje o diplomiranju, ali se ispostavlja da nemaju u evidenciji da sam položio neki ispit sa 2. ili 3. godine.

Just now, fillex said:

Do pre nekih 5-6 godina sam povremeno sanjao ili da sam u gimnaziji i imam kontrolni iz matematike za koji se nisam spremio, ili da sam u šalter sali Pravnog fakulteta gde treba da mi daju uverenje o diplomiranju, ali se ispostavlja da nemaju u evidenciji da sam položio neki ispit sa 2. ili 3. godine.

Deo mojih problema sa diplomskim, koji se reflektovao kroz snove, u kasnijem periodu, je bio sto nam nisu upisivali ocene u index, jer na mom faksu na 4. I 5 godini nema pravih usmenih..

I onda se stvarno desilo da nisam imao jedan ispit u evidenciji u studentskoj sluzbi, ali sam ga srecom imao u indeksu pa je profa samo potvrdio...

Ali ta trauma mi ocigledno ostala...

Nama na sreću sve piše u indeksu, ali džaba, svakih 5-6 meseci sam sanjao to isto. Pri tome nije kao da mi je studiranje bilo neka trauma, vrlo sam lagano prošao sve to, ali podsvest je čudo.

ne sanjaju samo pravnici...

i ja konstatno godinama sanjam da nisam diplomirao, da mi je ostao još jedan ispit koji nisam položio... vremenom se to povećavalo na više ispita, na kraju ni kad se probudim nisam bio baš sasvim siguran...
na kraju sam iskopao diplomu i stavio je da mi bude u sobi pri ruci, valjda je to dovoljno da ne poludim