September 14, 2025Sep 14 5 minutes ago, garmonbozia said:Ako se Sekač ne pojavi na utakmici večeras, Nemci teško da će dobiti ovo.Najgori u nemačkom timu večeras.Šogun™ 3 lične, op op
September 14, 2025Sep 14 Najjače mi što Mumbru nešto objašnjava Ibrahimagiću, a ovaj zna bolje ekipu nego on :D
September 14, 2025Sep 14 Moje zelje su skromne, da Nemacka pobedi posle ultra grubog nesviranog faula na Sengunu, i da doticni optrci 3 kruga oko dvorane placuci i jecajuci
September 14, 2025Sep 14 Just now, pantelia said:Moje zelje su skromne, da Nemacka pobedi posle ultra grubog nesviranog faula na Sengunu, i da doticni optrci 3 kruga oko dvorane placuci i jecajuciFali ti, radi potpunosti, Ataman u ovom storyline-u
September 14, 2025Sep 14 Just now, W.F.C. said:Sengen kao neka mesavina Jokica i Bodiroge.Nemoj mi Zeljka ‘nisko teziste’ Topalovica zaboravljati
September 14, 2025Sep 14 Bolji Turci, Šengena™ niko ne može da drži. Theis je ili mator ili povređen, ubacio ga nakon što je Sengun nekog ugurao u koš, onda je Sengun igrao više spolja i opet ih punio. Čim je Theis izašao Sengun otišao da zida. Ne može ni Franza niko da drži, ali oni Turci imaju mnogo više opcija. Tračak nade za Nemce treći faul Senguna. Nemci mogu da dobiju na hrkljuš, Turci samo tri izgubljene, slabo je to za nemačku odbranu.
September 14, 2025Sep 14 Šengun kao prajm Gasol na evropskim prvenstvima. Neverovatna igra.Nemcima tačno fali taj drugi centar u ovoj utakmici. Ne mogu da drže Šenguna, a i preveliki su Turci dole.Vrhunska utakmica.
September 14, 2025Sep 14 4 minutes ago, W.F.C. said:Sengen kao neka mesavina Jokica i Bodiroge.S facom Ante Tomica i listovima Grealisha
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Sengun je momak ko jabuka, steta za ovaj treci faul.Meni je simpatično što svi pizde na njega i na njegove rekacije 😃 Iako je ljakseal' kada to rade neki Lučić ili Kalinić onda ih dižemo u neba Edited September 14, 2025Sep 14 by garmonbozia
September 14, 2025Sep 14 Nemci moraju više da skrembluju u odbrani, imaju 4 igrača sa ručerdama do poda..imali su par takvih poseda kad su se Bonga, Franz i Tristan rastrčali, onda su odjednom opet krenuli da puštaju 1 na 1 Šenguna bez ikakve reakcije.
September 14, 2025Sep 14 Osmaniju prebrza oa košarka, Šruder zasad kao da nije igrao, Vagner i Šengun na nivou. Na kraju druge su Turci uspeli da uspore ritam, u tranziciji je Vagner bogotac i pokušavaju da mu to ograniče.