September 14, 2025Sep 14 4 hours ago, Milošica said:Otoman uzima trofej.Rekao bih da si u pravu. Al svakako je ozbiljan čoper.
September 14, 2025Sep 14 Nikad Turci, ali i ovi drugi mi idu na nerve od finala svetskog. Jebem ti Jokića i stručni štab što mu ne dadoše Ozempik na mesec dana priprema. I jebeni Portugal. Mada eto na kraju Finci ispali tvrd orah svima.Sve u svemu povraća mi se i najradije ne bih gledao.
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, Venom said:Nikad Turci, ali i ovi drugi mi idu na nerve od finala svetskog. Jebem ti Jokića i stručni štab što mu ne dadoše Ozempik na mesec dana priprema. I jebeni Portugal. Mada eto na kraju Finci ispali tvrd orah svima.Sve u svemu povraća mi se i najradije ne bih gledao.Welcome!Ja ne bih Ozempic (plašim se nuspojava) nego ovaj Mumbru-virus, čovek smrš'o 10 kila za dve nedelje! Edited September 14, 2025Sep 14 by Valk
September 14, 2025Sep 14 Just now, SNARC said:Turci izgledaju onako kako je trebalo mi da izgledamo..Taman tako...
September 14, 2025Sep 14 Atmosfera bosforska, kako nije glupo ovim Nemcima da ih tako navijački pregaze a igra im se u komšiluku??
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, SNARC said:Turci izgledaju onako kako je trebalo mi da izgledamo..kad mi imamo grandpa shenguna
September 14, 2025Sep 14 1 minute ago, Milošica said:Gde igra ovaj Bonga?Tamo gdje ne umije trener da ga iskoristi