September 14, 2025Sep 14 Just now, MiddleClass said:Tamo gdje ne umije trener da ga iskoristi Čudo onda kako su svi hteli da ostane
September 14, 2025Sep 14 Just now, Frank Pembleton said:Ne sviđa mi se ovo sa dva faula za Bongu i TajsaMeni svidja. #teamAtamanDrcela, kupi nam Larkina
September 14, 2025Sep 14 Just now, Frank Pembleton said:Ne sviđa mi se ovo sa dva faula za Bongu i TajsaUtisak tokom celog prvenstva je da Bongi sviraju previse faulova.
September 14, 2025Sep 14 7 minutes ago, Valk said:Atmosfera bosforska, kako nije glupo ovim Nemcima da ih tako navijački pregaze a igra im se u komšiluku??ja cenim da bar polovina Turaka na tribinama živi u Nemačkoj
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, Borca said:Utisak tokom celog prvenstva je da Bongi sviraju previse faulova.Utoliko je bilo presmešno kukanje Slovenaca nakon 1/4 finala. Kakva dva faula su mu suđena kad nije pipnuo Luku.
September 14, 2025Sep 14 Just now, Milošica said:A evo ga i tamnoputi Bosanac, Adem Bona.dali mu žensko prezime
September 14, 2025Sep 14 2 minutes ago, Borca said:Stvarno se cudi Sengun sto su svirali faul?Lik ima tu ruznu naviku, ocigledno. Nista za njega nije faul. Evo ga pumpanje :)
September 14, 2025Sep 14 Just now, Valk said:A možda je postao tata.ako dobro odigra mogu da iskoriste foricu da je napravio decu nemcima