September 16, 2025Sep 16 Partizan i Zvezda su zajedno ukupno imali 22 bivsa i sadasnja igraca na prvenstvu. Grupu je proslo njih 21. U cetvrtfinalu ih je bilo 7. U polufinalu, a zatim i u finalu samo jedan. Bonga. Partizan i Zvezda imaju jednog boga, on se zove Isak Bonga
September 16, 2025Sep 16 Imao je odlicne reportaze sa lica mesta na nekoliko sampionata ranije, ne znam da li je i dalje aktivan
September 16, 2025Sep 16 EuroBasket Final and bronze-medal game attract enormous viewership - EurohoopsSkoro 6 miliona Nemaca je gledalo finale, što je prilična cifra za državu gde basket kao nije toliko popularan, doduše dosta manje u odnosu na preko 18 miliona Turaka (:D)70% share-u Grčkoj i svaki četvrti Finac su gledali basket u nedelju. Pretty impressive.Mislim da su sve cifre o interesovanju značajno veće nego za prethodno EP i konstantno se povećavaju za sva FIBA takmičenja. Kvalitet proizvoda, na sreću, to definitivno prati.
September 16, 2025Sep 16 2 minutes ago, Ivo Petović said:doduše dosta manje u odnosu na preko 18 miliona Turaka (:D)samo u Nemačkoj?
September 16, 2025Sep 16 Verovatno je ozbiljan udeo Turske nacionalne manjine u tih 6 miliona sto je gledalo utakmicu
September 17, 2025Sep 17 Finale WC sa Srbijom pre dve godine je gledalo skoro 5 mln, uz share 35% (u nekom prepodnevnom terminu), tako da je manje ozbiljan nego se misli.
September 17, 2025Sep 17 On 16. 9. 2025. at 21:21, Ivo Petović said:EuroBasket Final and bronze-medal game attract enormous viewership - EurohoopsSkoro 6 miliona Nemaca je gledalo finale, što je prilična cifra za državu gde basket kao nije toliko popularan, doduše dosta manje u odnosu na preko 18 miliona Turaka (:D)70% share-u Grčkoj i svaki četvrti Finac su gledali basket u nedelju. Pretty impressive.Mislim da su sve cifre o interesovanju značajno veće nego za prethodno EP i konstantno se povećavaju za sva FIBA takmičenja. Kvalitet proizvoda, na sreću, to definitivno prati.6 miliona Nemaca je gledalo finale EP u Nemačkoj gde igra Nemačka u prime timeu ali će omiljeni da nas ubedi da milion Nemaca gleda NBA u 3 ujutru. Edited September 17, 2025Sep 17 by theanswer