September 4, 2025Sep 4 Ocekivana polufinalaBiH - IzraelSrbija - SlovenijaOstaje zal sto CG ispadne, bar da su se Hrvati plasirali
September 5, 2025Sep 5 Aleeee svaki Finac zna, cela Finska zna, da je Obilic, srpski sin, zaklao Murata
September 5, 2025Sep 5 Samo za obožavaoce*, Balkan dad objavljuje serijal svog bitisanja u Rigi.* Kumsa
September 5, 2025Sep 5 Pa jel Balkan Dad ćaci? Meni je samo krindž ali mi se nešto čini da nije njihov.
September 5, 2025Sep 5 ne znam, al neguj mo su ćaciemožda i nije Edited September 5, 2025Sep 5 by kud u maglu Simoviću
September 5, 2025Sep 5 11 hours ago, Ayatollah said:Sportska redakcija B92 briljira...20>17, u čemu je problem?
September 5, 2025Sep 5 Popular Post 2 minutes ago, ubibobi said:Gledajući odozdo na gore i jesu ispred
September 6, 2025Sep 6 Od ukupno 22 bivsa i sadasnja igraca partizana i zvezde, u osminu finala je proslo 21. Samo je simonovic iz crne gore ispao u grupi
September 7, 2025Sep 7 Čitam danas reddit i ostale društvene mreže. Ljudi i dalje misle da je danas 1985. godina i da košarku igra samo sovjetski savez, amerika, jugoslavija, italija i grčka.Jebote... bukvalno se košarka pridružila fudbalu kao globalni sport, ali ne... finci su duduci, ovo je tragedija....
September 7, 2025Sep 7 meni ovo nije tragedija iskljucivo zato sto se u zemlji desavaju one prave a ne te metaforicko-sportske; u striktno basketaskom smislu jeste tragicno.