August 28, 2025Aug 28 Stari account mi je stradao u email apgrejdu i nemam pristup politickim subforumima pa pisem ovde - ekipa iz cacilenda oduzima nepozeljne zastave od nasih ljudi u Rigi.
August 28, 2025Aug 28 48 minutes ago, mvp said: - ekipa iz cacilenda oduzima nepozeljne zastave od nasih ljudi u Rigi.?
August 28, 2025Aug 28 s obzirom da je EP pomeren na četvorogodišnji ciklus, ovi tekordi verovatno nikada neće biti oboreni
August 28, 2025Aug 28 9 hours ago, mvp said:Stari account mi je stradao u email apgrejdu i nemam pristup politickim subforumima pa pisem ovde - ekipa iz cacilenda oduzima nepozeljne zastave od nasih ljudi u Rigi. To je vrv ova ekipa
August 28, 2025Aug 28 gledam raspored za sutra, sest utakmica, sest jasnih favoritaeventualno crnogorci mogu zakuvati, mada su i tu litvanci ozbiljni favoritibas su preterali sa 24 ekipe, 16 je bio mnogo bolji format i koncentracija kvalitetabolje od ovog bi bilo da organizuju i b prvenstvo isto sa 16 ekipa
August 28, 2025Aug 28 43 minutes ago, pbg12345 said:bas su preterali sa 24 ekipe, 16 je bio mnogo bolji format i koncentracija kvalitetabolje od ovog bi bilo da organizuju i b prvenstvo isto sa 16 ekipabtw, poslednji put se igralo sa 16 ekipa 2009e, 2011e se krenulo sa 24, tj jako davno
August 28, 2025Aug 28 Nije nužno problem broj ekipa, problem je što su sve repke osim nas, Švaboa i Francuza uglavnom krš. Španija i Slovenija težak krš, Grčka one man team, Žabari matori i jadni, Litvanci uspeli da sastave ekipu bez šutera (što je verovatno jeres kod njih)…pa to sve dovodi do toga da imaš jednu, max dve dobre utakmice po grupi, osim ako se ne penališ da gledaš skandinavske derbije.Nekad su za Češku recimo igrali prajm Veseli, Satoranski i Šilb, pa ti i oni donose neku napetost i naprave nekome problem. Sad su donje tri ekipe u svakoj grupi topovska mesa.
August 28, 2025Aug 28 da, bas sam malopre gledao tobio sam ubedjen da je kasnije krenulo sa 24i taman kad pogledas uvek ima tako oko 16 ok ekipa i ovo ostalo potpuni autsajderinpr ove godine kipar, portugal, ceska, velika britanija, island, belgija, estonijaok fale rusija i hrvatska, u teoriji cesi, estonci, pa i britanci i belgijanci mogu sastaviti jace ekipe, ali to je oept nategnuto i idealan scenario koji se po pravilu ne desava