Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

...a najlepše je kurčiti se i izgubiti. :grunf;

• Replies 2.8k
  • Views 136.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Bolje se kurčiti nego turčiti.

13 hours ago, Papovac said:

apsolutno tacno, ali to ne menja stav ostalih prema nama.

Mozda ih boli k za nase navijace i drzavu generalno, ali im je itekako stalo do repke. Zato je bitno da neko kaze nesto.

Ajde na konto prethodnih zasluga da pretpostavim da nece da pricaju dok traje prvenstvo i da pretpostavim da ce kasnije. Ali bas me nervira sto cute, ovo nisu redovne okolnosti. I to kasnije javljanje nece pomoci ljudima koji su tamo sada.

Edited by Fins fleet

4 hours ago, April said:

Protiv Turaka ne očekujem ništa. Srećna okolnost da je utakmica potpuno nevažna.

Utakmica ne da nije nevažna nego potpuno suprotno.

Prva (košarkaška) brada Srbije i master košarke na bazi kurca (credits2AcaTrica) zbori izuzetno hail

Samo neka ne bude neizvesno... Jokic ce mozda izdrzati taj tempo, ali mi necemo... +-25, sve ispod iznuruje

3 hours ago, April said:

U smislu da su uigraniji od nas, i da su više pokazali do sad.

Što je i logično, jer je većina igrala zajedno, kao i da ih je Ataman sve trenirao. Biće to svakako dobar orijentir u kojoj smo fazi trenutno.

Ključno za uspeh je koliko možemo da rastemo tokom turnira, posebno do eliminacija. Ako budemo pravi i napredujemo, prevazići ćemo maler sa Bogdanom.

nema više mnogo vremena za dizanje forme i biće vrlo zabrinjavajuće ako danas budemo loše igrali. ako izgubimo imaćemo nezgodnog protivnika već u 1/8f, ako pobedimo onda bi dobili još tu jednu utakmicu vremena da podignemo formu i imali bi generalno lakši raspored. danas je važna utkamica i rezultatski i što se tiče pokazane igre. vreme je da zaigramo blizu maksimuma.

imam osećaj kao da nam fali nešto, neka iskra, neko kucanje kalinića preko buruzisa, trojka u poslednjoj sekundi, možda i poraz neki…nije mi ekipa u tom ratničkom stanju svesti, a bez bogdana samo tako možemo do zlata.

Nema nezgodnih protivnika, samo zgodnih. Ako smo ubedljivo jaci od svih, a jesmo, sasvim je svejedno kojim redom ih deremo.

Najbolje sad da treba da se plasimo bilo koga. Uostalom, samo se stavite u situaciju navijaca konkurentskih ekipa - dupe bi svi, samo da ne igraju protiv Srbije.

4 minutes ago, Djuro said:

Nema nezgodnih protivnika, samo zgodnih. Ako smo ubedljivo jaci od svih, a jesmo, sasvim je svejedno kojim redom ih deremo.

Najbolje sad da treba da se plasimo bilo koga. Uostalom, samo se stavite u situaciju navijaca konkurentskih ekipa - dupe bi svi, samo da ne igraju protiv Srbije.

Mi ne samo da nismo ubedljivo jaci od svih, pitanje je da li smo uopste jaci od neke Turske, Grcke, a pogotovo Nemacke.... Veceras je prvi pravi test snage ovog tima bez Bogdana...

Ja se ne bojim ni Grčke ni Turske, ni Francuske niti bilo koga sem Nemačke. Mislim, ne bojim se ni njih, ali oni su tu negde kao mi otprilike bez Bogdana. Tako da je dobro ostaviti taj meč za finale.

5 minutes ago, theanswer said:

Ja se ne bojim ni Grčke ni Turske, ni Francuske niti bilo koga sem Nemačke. Mislim, ne bojim se ni njih, ali oni su tu negde kao mi otprilike bez Bogdana. Tako da je dobro ostaviti taj meč za finale.

Naravno da se ne bojim, ali se branim od nonsalantnih izjava tipa "ubedljivo smo jaci od svih".....

Ja se bojim samo Bugara, leđa uza zid

Lagano sam odigrao kladžu na Turkije, bar da uzmem neki keš kad puknemo danas.

Ne sviđa mi se nikako kako izgledamo, lutamo (bebo) tražeći igru.

Prognoziram jedno bolno osvešćenje večeras, uz kahvu i rahat lokum.

• Popular Post

Sve izgubio dabogda..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.