Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

daleko od toga da smo najjaci ubedljivo

nemacka je reprezentacija sa ozbiljnim individualnim kvalitetom i sad vec sa ozbiljnim nizom rezultata

nekoliko godina igraju zajedno i zaista deluju mocno

dobra stvar za nas je sto im ne igra nekoliko igraca koji bi koliko toliko mogli parirati jokicu

• Replies 2.8k
  • Views 136.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

1 hour ago, Filozof manijak said:

I sad ćemo odjednom da zaigramo na 6000 tpm, aha.

Hoće to tako u sportu, odigraš 4 utakmice na bazi kurca, i onda pritiskom na dugme odjednom proigraš u full modu.

I onda ti hoćeš, ali lopta neće.

pa, na FIBA turnirima zapravo i hoće. i to, a i obrnuto, da se igra super u grupi i ispadne lagano u QF. imamo oba primera sa našom repkom u bliskoj prošlosti. Sa đorđevićem kao selektorom gde kao četvrti u QF igramo sa grcima koji su bez poraza i Kalinić ukucava buruzisa u koš, a suprotno sa pešićem kada nas italijani izbacuju posle naše totalne dominacije u grupnoj fazi iz koje smo izašli bez poraza i čistili sve redom sa 20+.

sa tim da mi sada nemamo nijedan jedini poraz od početka priprema i uopšte ne igramo loše nego nam fali samo jedna brzina do top forme što ovu raspravu čini poprilično deplasiranom.

1 hour ago, Filozof manijak said:

Gledao sam x puta. jel se tebi čini da mi podižemo formu kroz utakmice, i da imamo igru?

Dakle, nevezano za rezultat, nego igru? Pogotovo od kako je Bogdan out.

Što bismo podizali igru za Češku uopšte, kada je utakmica bila kao jači trening i ovako? Protiv Letonije su Jokić i Jović promašili dva zicera koja ne maše ni kadeti, inače bi i ta utakmica imala miran kraj.

Seti se samo OI prošle godine, i prve i druge utakmice protiv SAD, kakva je bila razlika u igri i pristupu. To je isti tim sa istim trenerom, biće opet isto, eventualno nešto manje ubedljivo zbog Bogdanovog neigranja.

Jaki smo kao zemlja i bez Bogdana.
Uzimamo medalju i to je realno uspeh - sad sto se nismo naucili skromnosti i prizemnosti since 1995 to je neka druga prica
Za zlato ce uvek biti potrebno to famozno 'malo i nesto vise' od sirovog kvaliteta kojim smo prenapunpani, pa cak i sa zdravim Bogdanom.

Edited by lord_s

Gledam Svedjane, imaju nekog Srodera sa Temua, i generalno stilom podsecaju na reprezentaciju Nemacke, pa bi bilo super sa njima da igramo taman da uhvatimo zalet za Nemce.

javlja mi se Osmani večeras

8 minutes ago, garmonbozia said:

da osveti Kosovsku nejač

vuk branković

29 minutes ago, garmonbozia said:

Tviter, Viber, FB ili IG?

D

Ide snimak na Areni trenutno vodimo 40:14 protiv Češke, ali ne, nismo u formi, ne valja, trebalo je da ih dobijemo 145:44 da bi ljudi bili zadovoljni.

• Popular Post

Jakih 5 prvih minuta na Areni. Da li je bitno pobediti danas utakmicu? Da li se očekuje skrivanje karata? Bože kakvi debili jebem vam mater svima.

1 hour ago, theanswer said:

Ide snimak na Areni trenutno vodimo 40:14 protiv Češke, ali ne, nismo u formi, ne valja, trebalo je da ih dobijemo 145:44 da bi ljudi bili zadovoljni.

Sad upao u kafić na Rodosu i usro sam se da sam promašio termin 🤣🤣🤣

A sad The Vlade na A1P ali bez tona... Jel propuštam nešto...?

Just now, Frank Pembleton said:

Sad upao u kafić na Rodosu i usro sam se da sam promašio termin 🤣🤣🤣

A sad The Vlade na A1P ali bez tona... Jel propuštam nešto...?

Propuštaš da se iznerviraš ako si trezan. Skontao sam vremenom da je najbolje slušati arenin studio kad si bar na isto promila kao gosti u studiju. Samo još nisam počeo da pijem.

Edited by theanswer

Gledam studio..i iz daljine ne mogu da provalim ko je ovaj dziber / redneck za stolom..

I onda krupan kadar..

Jbt.

1 minute ago, theanswer said:

Propuštaš da se iznerviraš ako si trezan. Skontao sam vremenom da je najbolje slušati arenin studio kad si bar na isto promila kao gosti u studiju. Samo još nisam počeo da pijem.

Kasniš debelo.

Jbg, ne stižem da gledam utakmice, gledao samo prvu i na osnovu nje mi deluje da smo favoriti, turcima fali duža klupa da nas pobede (i njihovu prvu gledao) a ne sumnjam da će nas namučiti.

Rekao bih da pešić ne voli kad u grupi sve ide glatko (naš mentalitet nas često prebaci u mod LakoĆemo) i još nije otpustio kočnice.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.