Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

3 minutes ago, uini said:

hahahah ako nesto nisam promasio sa telefona, turci & nemci imaju 46% & 47%

to je sumanuto.

Ili prosto imaju bolje sutere za tri, ili bolje pozicije se stvaraju? Moderna kosarka jbg...

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

• Popular Post
13 minutes ago, Fins fleet said:

Ne znam, trebalo bi. Pesic i igraci bi u najmanju ruku morali javno da se oglase, ako se ne desi da bog da sve izgubili.

Ja se svaki put isčudim koliko obrazovanih ljudi i dalje nema apsolutno predstavu gde živi.

Veće su šanse da nas udari asteroid nego da se Pešić i ekipa oglase.

Edited by theanswer

2 minutes ago, theanswer said:

Ja se svaki put isčudim koliko obrazovanih ljudi i dalje nema apsolutno predstavu gde živi.

Veće su šanse da nas udari asteroid nego da se Pešić i ekipa oglase.

Dobro. Moje pravo da navijam protiv njih dok se ne oglase i da ih smatram cacijima.

Edited by Fins fleet

7 minutes ago, assignment said:

Ili prosto imaju bolje sutere za tri, ili bolje pozicije se stvaraju? Moderna kosarka jbg...

Ne bih baš tvrdio ovo prvo(iako Nemci imaju Obsta), dok drugo za sada jeste tačno. Posebno kod Nemaca.

Ipak, bio bi milioniti primer da se okliznu ekipe koje izdominiraju u grupi, a one kilave se kasnije podignu...

Edited by Milošica

8 minutes ago, Milošica said:

Ne bih baš tvrdio ovo prvo(iako Nemci imaju Obsta), dok drugo za sada jeste tačno. Posebno kod Nemaca.

Ipak, bio bi milioniti primer da se okliznu ekipe koje izdominiraju u grupi, a one kilave se kasnije podignu...

Nemaju Nemci samo Obsta, Sreder, Wagner, pa cak i Bonga su relativno sigurni strelci za 3.

Matori je pre neki dan poluizlapelo pričao na konfici da je naša grupa najjača. Sad gledajući rezultate verujem da je u pravu, Turska je najviše pokazala od svih drugoplasiranih ekipa, a Letonija može rame uz rame sa bilo kojom trećeplasiranom, plus su domaćini.

Zar Turci nisu ispred nas jos uvek zbog kos razlike ili si ti uracunao da smo ih vec istamburali D?

Uračunao sam, ima da im se svetimo 500 godina za srednji vek, tj. Tunčerija

23 minutes ago, assignment said:

ma nije normalno ni da dubsi curry, durant, klay u prajmu imaju ove procente

40% je vrhunski, 47% je sci-fi

Screenshot%202025-09-02%20at%207.43.32%E

10 minutes ago, assignment said:

Nemaju Nemci samo Obsta, Sreder, Wagner, pa cak i Bonga su relativno sigurni strelci za 3.

Mogu da pogode naravno, dva vrhunska i jedan dobar profi košarkaš, ali imamo i mi igrače koji su šuterski bar na niovu njih trojice.

Sve u svemu, impresivno igra deluje za sada. Videćemo u nastavku.

Meni je btw ova litvanska old skul kombinacija Jokubaitis - Valančiunas uz dosta fizikalaca i solidnih šutera na 2-3-4 delovala strašno zajebano na jednu eliminacionu utakmicu iako su se raspali u 2/2 protiv Nemaca, ali ovo sa Jokubaitisom ih je totalno pokosilo. Bukvalno veći hendikep nego da se Jonas povredio.

Edited by Milošica

12 minutes ago, banecare1 said:

Screenshot%202025-09-02%20at%207.43.32%E

Moderna kosarka. Doce to i kod nas jednom fantom

.

Edited by Milošica

3 hours ago, theanswer said:

Naravno klasično lupetanje opet bez utemeljenja u stvarnosti. Mi smo na današnji dan treća ekipa po procentu defanzivnog skoka na turniru i najbolja od svih koje su odigrale 4 utakmice. Naravno, od te 4 utakmice su bila 3 laka protivnika ali nije ni da su ostale ekipe igrale protiv drim timova.

Nas def skok ce biti kljucna bitka jer Turci su medju najboljima u ofanzivnom. Ne radi se samo o prostom broju poseda nego i tome sto su nasi visoki u stanju da daju brz pas posle skoka ili povuku kontru do lakih poena, to je velik potencijalni swing, lako moze da bude razlika izmedju pobede i poraza

Edited by spaceploitator

1 minute ago, spaceploitator said:

Nas def skok ce biti kljucna bitka jer Turci su medju najboljima u ofanzivnom. Ne radi se samo o prostom broju poseda nego i tome sto su nasi visoki u stanju da daju brz pas ili povuku kontru do lakih poena, to je velik potencijalni swing, lako moze da bude razlika izmedju pobede i poraza

Šengun - Osman i Jokić - Jović su dva najbolja tranzišn ofens tandema na SP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.