Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Treba da im pomenu krpu i dzoger na KZN

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

2 minutes ago, Moonwalker said:

Treba da im pomenu krpu i dzoger na KZN

Kariju to ne bi trebalo da bude problem

• Popular Post

Vlade Đurović: "Iznenadili su me Česi, zaista, nije mi jasno kako su se oni uopšte kvalifikovali za ovo prvenstvo, način na koji oni igraju je poluindijanski".

Kari napravio cirkus od utakmice.

1 minute ago, napadaj said:

Vlade Đurović: "Iznenadili su me Česi, zaista, nije mi jasno kako su se oni uopšte kvalifikovali za ovo prvenstvo, način na koji oni igraju je poluindijanski".

Kosarkaski Zivadinovic, low/no filter heartlololhail

ako se po jutru dan poznaje (3p 3/21)

jebali smo ježa u leđa

16 ekipa je knap za EP, malo je mnogo 24

Mozda cak i 12, pa da prsti sve

Ovo sto sudije dozvoljavaju ovim bednim ekipama da ne bi gubile 50 razlike je opasna bolest koju treba saseci u korenu. Ja ne znam da li smo jedan jedini napad u drugom poluvremenu odigrali da nismo faulirani po pet puta i naravno da su nam debili povredili igraca na utakmici koju su izgubili posle 5 minuta. Evropa nema 24 ozbiljne ekipe i pusite kurac vise sa "popularizacijom kosarke" ili sudite normalno pa ako ekipa hoce da dobije 100 faulova neka dobije 100 faulova. Pesic zna da se breca na novinare, mogao bi koju da prozbori i o debilima koji sude kosarku a misle da su na ragbi utakmici.

Djurovica da nema, valjalo bi ga izmisliti

On je onda bio trener samo da bi danas mogo da sere

Kakav detour, kakav vizionar

Svetska, evropska i olimpijska natjecanja se odrzavaju samo da bi on imao povodom cega da sere

evilsmile

Edited by Ratamahatta

Just now, harper lee said:

Ovo sto sudije dozvoljavaju ovim bednim ekipama da ne bi gubile 50 razlike je opasna bolest koju treba saseci u korenu. Ja ne znam da li smo jedan jedini napad u drugom poluvremenu odigrali da nismo faulirani po pet puta i naravno da su nam debili povredili igraca na utakmici koju su izgubili posle 5 minuta. Evropa nema 24 ozbiljne ekipe i pusite kurac vise sa "popularizacijom kosarke" ili sudite normalno pa ako ekipa hoce da dobije 100 faulova neka dobije 100 faulova. Pesic zna da se breca na novinare, mogao bi koju da prozbori i o debilima koji sude kosarku a misle da su na ragbi utakmici.

Nema tu leba dok god top evropske sudije ne sude EP, nego neki FIBA indijanci. Posebno je bizarno jer su evropski igrači navikli na određen kriterijum u EL, i onda dobiju rukometne sudije na EP.

Just now, 1n54jd3r said:

Legenda!

Kako usra Tristana sad, mrem! lolol

Edited by Valk

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Je li on prestao sa treniranjem?

Vasa izjavio da je ok 🤘

Vasa delulu, kaže iznenadio se što ga publika podržala, kaže ne zna šta je to danas pokazao što do sad nije lolol

Mi smo svi kompletno ludi

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.