September 2, 2025Sep 2 1 minute ago, Greek Freak said:Nema njima prolaza ako izgube od Gruzije. A hoce. :)Ovo je najzajebanija grupa
September 2, 2025Sep 2 2 minutes ago, steins said:Utakmica Gruzija - Bosna će moći da se gleda samo uz jake drogei da se plati jare
September 2, 2025Sep 2 Koliko je visokim igračima Gruzije odgovarala unutrašnja linija Španije koja je talentovana ali mekana, toliko bi mogli imati problema sa tvrdim igračima BiH.Videćemo i kakva je situacija sa Tokovim zdravljem. Edited September 2, 2025Sep 2 by Milošica
September 2, 2025Sep 2 58 minutes ago, Milošica said:Koliko je visokim igračima Gruzije odgovarala unutrašnja linija Španije koja je talentovana ali mekana, toliko bi mogli imati problema sa tvrdim igračima BiH.Videćemo i kakva je situacija sa Tokovim zdravljem.Kakvih problema pa oni će jedva da dočekaju da se pošibaju sa nekim. Biću strašno razočaran ako bide manje od dva prekida i razdvajanja.
September 2, 2025Sep 2 Just now, steins said:Kakvih problema pa oni će jedva da dočekaju da se pošibaju sa nekim.Biću strašno razočaran ako bide manje od dva prekida i razdvajanja.To svakako, ali ovoga puta će naići na nekoga ko će moći da im odgovori u tom segmentu, s tim što mi je Gruzija i dalje blagi favorit ako budu kompletni.
September 2, 2025Sep 2 Jbt Galinari jos igra, ja bio ubedjen da je zavrsio sa reprezentacijom Talijani se pojavili konacno, vec sam bio blizu da bataljujem gledanje. Grozan start, sad za 2 i po minuta 10 poena
September 2, 2025Sep 2 Španija - Italija prezabavna završnica, Spisu od tragičara do heroja.Jedino je šteta što ne mogu i jedni i drugi da ispadnu.