September 4, 2025Sep 4 Robertson, bosanceros, odrastao na Kosevu, slusao Neleta i Zabranjeno Pusenje kao klinac i cepao mastan burek svaki dan. Ima li ekipa, osim Srbije, da nema "naturalizovanog"?
September 4, 2025Sep 4 57 minutes ago, JohnnyD said:Robertson, bosanceros, odrastao na Kosevu, slusao Neleta i Zabranjeno Pusenje kao klinac i cepao mastan burek svaki dan.Ima li ekipa, osim Srbije, da nema "naturalizovanog"?Litvanija i Letonija.
September 4, 2025Sep 4 Grčka ako pobedi prva je u grupi ako izgube četvrti su. Edited September 4, 2025Sep 4 by Cash
September 4, 2025Sep 4 7 minutes ago, Djolle said:Dobila Bosna, svaka čast. Najverovatnije sa Poljacima u osmini finala.Ne znam što svi misle da je Slovenija favorit protiv Izraela. Kad kažem svi, mislim solidan broj ljudi Edited September 4, 2025Sep 4 by theanswer
September 4, 2025Sep 4 Prema mom shvatanju sveta (a mislim i na papiru), nikog od ovih momaka iz Fra/Ita/Grčka ne bih smatrao naturalizovanim. Niang je npr. sa 4 godine došao u Italiju, Janisi isto kao jako mali...
September 4, 2025Sep 4 15 minutes ago, Milošica said:Prema mom shvatanju sveta (a mislim i na papiru), nikog od ovih momaka iz Fra/Ita/Grčka ne bih smatrao naturalizovanim. Niang je npr. sa 4 godine došao u Italiju, Janisi isto kao jako mali...Ntorsi i Tompson su svakako naturalizovani
September 4, 2025Sep 4 24 minutes ago, Cash said:Grčka ako pobedi prva je u grupi ako izgube četvrti su.Španija ako dobije druga je a ako izgubi peta
September 4, 2025Sep 4 6 minutes ago, Delija67 said:Ntorsi i Tompson su svakako naturalizovaniDorsiju je majka Grkinja.Tompsonu je žena Italijanka, znači veći je Italijan nego Amerikanac Edited September 4, 2025Sep 4 by Milošica
September 4, 2025Sep 4 5 minutes ago, Milošica said:Dorsiju je majka Grkinja.Tompsonu je žena Italijanka, znači veći je Italijan nego Amerikanac
September 4, 2025Sep 4 41 minutes ago, theanswer said:Ne znam što svi misle da je Slovenija favorit protiv Izraela. Kad kažem svi, mislim solidan broj ljudi Ne znam ni ja, ali Poljska je druga ako pobedi Belgiju, nezavisno od ishoda Izrael - Slovenija
September 4, 2025Sep 4 2 hours ago, JohnnyD said:Robertson, bosanceros, odrastao na Kosevu, slusao Neleta i Zabranjeno Pusenje kao klinac i cepao mastan burek svaki dan.Ima li ekipa, osim Srbije, da nema "naturalizovanog"?U Bosni ne postoji masan burek. A i neko je Robertson a neko je Kosta Kondic. I Srbija ima "naturalizovane".