August 28, 2025Aug 28 Kakve su šanse da nam padnu žabari, te da ih odrobijamo sa 70 razlike za sve muke koje su nam naneli?
August 28, 2025Aug 28 Moraju da budu treći u grupi i da pobede svoju 1/8f protiv (recimo) Slovenije/Izraela. Jeziv basket, bacanje kladiva i kugle na olimpijskim igrama je gracioznije od ovoga što gledamo.
August 28, 2025Aug 28 Basket je kamena s ramena, igra se poprilicno prljavo. Janis je nesto smoren otkako je usao u dvoranu. nosi neke skalamerije na kolenima kad izadje. atmosfera je mlaka, lozi se didzejka i manja grupa grka. zabari krenuli veselo pre utakmice al otad sede i cute. bilo vise ljudi na grcka srbija a i grcka igrala smislenije bez janisa. zabari su tuga mogu ovo da dobiju samo na neki tezak user. btw janis uzivo izgleda ko action figure al ne odskace vizuelno ko debeli somborac.
August 28, 2025Aug 28 Voleti Janisovu igru je kao da si ljubitelj konjickog sporta, a omiljena disciplina ti je oranje njive sa konjima
August 28, 2025Aug 28 2 hours ago, Djolle said:@Profesionalac Imao neku utakmicu za SA kad se zapalio i natrpao 30+ poena, 7 od 7 za 3Da, mislim da sam tada prvi put čuo za njega. A nešto mi u malom mozgu da sam ga možda zapazio i protiv Denvera.2 hours ago, Milošica said:Bio je prva opcija za Partizan početkom leta, ali ga je ubrzo Toronto uzeo.Baš sam i pomislio u jednom trenutku - ovo je ono što nisam dočekao od Kuruca, Ponija, PPP-a. Sila sa krila, kog ne možeš zaustaviti na ulazuMislim da od Pavlovića nismo imali takvog
August 28, 2025Aug 28 Obozavam kad pustaju ovu retro muziku, fristalja vakamakafoFontekio je grozan veceras, bez njega ne mozes da dobijes Grcku jbg Edited August 28, 2025Aug 28 by Lord Stef
August 28, 2025Aug 28 Iskopaću sebi oba oka zbog ovog basketa.Moraću da gledam Svedjane i Fince opet da plaknem oči
August 28, 2025Aug 28 Izgleda da je u hali 64 stepena.Svi se cede, lopta im ispada od klizanja, parket se briše svakih par napada.. polomiće se neko Edited August 28, 2025Aug 28 by Valk
August 28, 2025Aug 28 12 minutes ago, Valk said:Meni su, u poređenju sa nama, svi bezveze.Sačekajmo jače protivnike da bismo mogli bolje da ocenimo naše:micko8:
August 28, 2025Aug 28 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Kakve su šanse da nam padnu žabari, te da ih odrobijamo sa 70 razlike za sve muke koje su nam naneli?Nemoj molim te. Evo danas su pukli jer imaju 20 promašaja za 3. Ima da im se vrati nekad na turniru sigurno.
August 28, 2025Aug 28 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Koji igrač po vama najbolje može da čuva Đanisa na ovom prvenstvu?Na postavljenu odbranu - onaj mali što nosi vodu iza klupeU tranziciji - niko.
August 28, 2025Aug 28 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Koji igrač po vama najbolje može da čuva Đanisa na ovom prvenstvu?Jabusele.Nakon njega recimo Bonga, kod nas mislim da bi ga Jović čuvao. Generalno Janis nema takmaca na ovom EPu, ali Grčka deluje tako da se može do pobede i ako ne zaustaviš Janisa, ali odradiš posao na drugom kraju terena.