September 3, 2025Sep 3 a ako Švedska izgubi i napravi se trougao CG-GB-SWE? na osnovu čega se gleda ko je četvrti?
September 3, 2025Sep 3 49 minutes ago, *edited by mod said:A neko je pominjao kako je CG trenutno druga najbolja ex-yu reprezentacija...Svakako kompletna BiH. Uz Musu koji nedostaje, i Garza je podneo neki zahtev za koji se očekuje da bude ispunjen za naredno prvenstvo.@aram Swe je pobedila GBR 19 razlike pa je koš razlika debelo na njihovoj strani u tom trouglu i zato Swe prolazi. Edited September 3, 2025Sep 3 by Milošica
September 3, 2025Sep 3 34 minutes ago, aram said:a ako Švedska izgubi i napravi se trougao CG-GB-SWE? na osnovu čega se gleda ko je četvrti?Kao i na svim takmičenjima uvek. Gleda se koš razlika u krugu tj u ovom slučaju trouglu. Edited September 3, 2025Sep 3 by theanswer
September 3, 2025Sep 3 1 hour ago, pbg12345 said:crna gora je bukvalno studentski centar + vukcevicbas su tanki, narocito spolja, nije ovo nista neocekivanozapravo, neocekivana je njihova pobeda protiv svedskesvedska je sasvim korektna reprezentacija, spolja imaju dva dobra crna pleja, hakansona, larsona, pod kosem birgander, na cetri borbeni i simpaticni gadefors, sasvim, sasvim korektna ekipa sto cemo i videti ako budemo igrali sa njimainace, ako budu igrali sa turcima osminu finala apsolutno me ne bi iznenadilo da ih dobijuAu brt, rekao bi covek da pricas o Italiji ili Spaniji, a ne o Svedskoj. Svedsku je dobila i Estonija, i Portugal i pazi sad - Island, u pripremnim utakmicama. Crnogorce su dobili tek posle produzetaka u kvalifikacijama za EURO kuci, a Crnogorci ih odvalili 25 razlike u Podgorici, kao uostalom i ovde u grupi. Edited September 3, 2025Sep 3 by JohnnyD
September 3, 2025Sep 3 1 hour ago, pbg12345 said:crna gora je bukvalno studentski centar + vukcevicbas su tanki, narocito spolja, nije ovo nista neocekivanozapravo, neocekivana je njihova pobeda protiv svedskesvedska je sasvim korektna reprezentacija, spolja imaju dva dobra crna pleja, hakansona, larsona, pod kosem birgander, na cetri borbeni i simpaticni gadefors, sasvim, sasvim korektna ekipa sto cemo i videti ako budemo igrali sa njimainace, ako budu igrali sa turcima osminu finala apsolutno me ne bi iznenadilo da ih dobiju+1000Mada sam ja očekivao da su jači spolja. ....a što sam to očekivao, pojma nemam23 minutes ago, Milošica said:Svakako kompletna BiH. Uz Musu koji nedostaje, i Garza je podneo neki zahtev za koji se očekuje da bude ispunjen za naredno prvenstvo.@aramSwe je pobedila GBR 19 razlike pa je koš razlika debelo na njihovoj strani u tom trouglu i zato Swe prolazi.I kompletna Slovenija.............ako se ikad kompletira. r