September 3, 2025Sep 3 lol šta igraju crnogorci, ovo je ubedljivo najgora reprezentacija na prvenstvu sa kojom igraju
September 3, 2025Sep 3 jel realno da ovaj sa arene govori da cg mora da gleda utakmicu švedske ako izgubi?
September 3, 2025Sep 3 5 minutes ago, theanswer said:jel realno da ovaj sa arene govori da cg mora da gleda utakmicu švedske ako izgubi?deder s kim igramo ako cg izgubi? mrzi me da racunam :)
September 3, 2025Sep 3 1 minute ago, Nikodije said:deder s kim igramo ako cg izgubi? mrzi me da racunam :)Protiv Finske
September 3, 2025Sep 3 ne znam da li nam je tako lagana utakmica dobra stvar ili losa za tu fazu takmicenja. valjda dobra.
September 3, 2025Sep 3 Just now, Nikodije said:ne znam da li nam je tako lagana utakmica dobra stvar ili losa za tu fazu takmicenja. valjda dobra.pre te utakmice, imamo jednu tesku, tako da... ne prejudiciramo Edited September 3, 2025Sep 3 by Ros
September 3, 2025Sep 3 1 minute ago, aram said:kako im je uspelo da izgube od britanaca?nije šćelo u koš