August 27, 2025Aug 27 na koju foru onaj alman igra za djetice? pitali dozeta i vaslijevia ima li nesto u rokovniku?
August 27, 2025Aug 27 Po imbecilu sa Arene Timan je isprovocirao Simonovića svojim postojanjem verovatno pa njegov kretenski potez kojim Nemcima daje 4p + posed puj pike ne važi
August 27, 2025Aug 27 Đetići su se raspali taman na vreme da može Letonija - Turska da se gleda od početka
August 27, 2025Aug 27 kratka rotacija crne gore, ali mogu da igraju sa svim ostalima iz ove grupesto njima ne igraju ivanovic, ranoncic, bogavac?dubljevic i radovic su se valjda penzionisali
August 28, 2025Aug 28 nisam se kladio ne pamtim i posto volim da prognoziram ova prvenstva, pa se jos lozim da sam dobar u tome, uplatim juce par hiljada i izmedju ostalog odigram na svedsku jer mi se kvota 7 cinila suludompa sam sa paznjom odgledao skandinavski derbiispostavilo se da iako su sve u pripremama pogubili, svedi skroz simpaticni, hakanson lider, jos nekoliko vise nego korektnih igraca larson, pancer, birgander, njie u napadu jako dobri, igraju timsku kosarku, u odbrani dosta slabiji, retko sta su mogli odbranitina kraju izgubili, malo zbog ocajnog izvodjenja bacanja, malo vise zbog sudija koje su navlacile za domacina kad se prelamalomogu svedjani do drugog kruga sigurno
August 28, 2025Aug 28 Bogami Svedska Finska najbolja kosarka prvog dana. Švedjani se odlično pokazali - relativno ograničeni al disciplinovani i puni snage. Finci apsolutno neubedljivi - spasao ih matori Sasu Salin. Markanen mora da igra na 40ppg ako neće ranije kući. Crnogorci će morati mnogo da se namuče da prodju ovde.
August 28, 2025Aug 28 da, sad i meni nakon celog odigranog kola deluje da crnogorci ispadajumnogo im je tanka spoljnja linija, svedjani npr imaju 4 ozbiljna bekai uopste, kao ekipa nekako mnogo bolje deluju
August 28, 2025Aug 28 Just now, pbg12345 said:da, sad i meni nakon celog odigranog kola deluje da crnogorci ispadajumnogo im je tanka spoljnja linija, svedjani npr imaju 4 ozbiljna bekai uopste, kao ekipa nekako mnogo bolje delujuMeni se mnogo dopali. Da nije bilo nekih loših odluka u napadu i laganog navlačenja sudija za domaćine - mogli su do pobede.
August 28, 2025Aug 28 1 hour ago, steins said:Markanen mora da igra na 40ppg ako neće ranije kući.ali ali oni igraju kod kuće :p
August 28, 2025Aug 28 3 hours ago, uini said:ali ali oni igraju kod kuće :pA onda ok, može kako hoće t
August 29, 2025Aug 29 Litvanija danas postavila rekord u asistencijama na EP (35) i time skinula nas sa prvog mesta
August 30, 2025Aug 30 Mumbru izgleda propusta celu grupnu fazu.Za nas je bolje Švabo da dobije da bi otišao tamo u drugi deo kostura, sa Francuzom. To sve pod uslovom da mi budemo prvi u grupi.