April 2Apr 2 CMM sam igra celo drugo, samo njega Izundua i Dobrica mi je zao vecerasOstali su zasluzili sve sto se desilo
April 2Apr 2 4 minutes ago, MeanM@ said:Nije do igrača. Da li ćemo ikad shvatiti.Neophodan je jak individualac, ali nije dovoljan. Vrlo je prosto.Luka Dončić bi trokirao posle pola sezone u timu bez mozga na klupiIma svu slobodu i prava u igri, šta mu još treba?
April 2Apr 2 Odlična je Zvezda. Za potapanje kupusa. Sada čekamo jednu stručnu™ analizu Đurovića, da čujemo kako su se u sve ovo uklopili i ostali rezultati ovog kola i da nam kaže koje još utakmice Zvezda može unapred da upiše kao pobede...
April 2Apr 2 Šteta, imamo još 2 meč lopte ali nekako sezona vuče ka istom kao prosle godine ili lošijem an general uz daleko bolji tim. Idemo dalje.
April 2Apr 2 Je l to Obradović pobeže od rukovanja sa Penjarojom? Ovaj nešto pruži ruku van kadra. Pa nije ti on kriv, čoveče
April 2Apr 2 Jbg, za malo Bice bolje, Sledece sezone TMTrener ekipe koja za nepunih 4 minuta primi 17 poena, bukvalno bez reakcija, treba sam da ode. Razbio je Spanac ovog dunstera na nasoj klupi.
April 2Apr 2 Od momenta kad je dobio vremena da primeni svoje ideje (da proste dame, serem mu se u ideje) mi smo poceli da igramo uglavnom ocajnu kosarku.Koliko god voleo zvezdu, nadam se da necemo uci u pi, da necemo osvojiti abu i kls i da ce ovaj nazovi trener dobiti otkaz.Takodje se nadam da ce cmm otici u neki bolji tim i boriti se za titulu, covekje svojim igrama i odnosom prema dresu zasluzio to.