November 4, 2025Nov 4 On 3. 11. 2025. at 14:31, kralj said:Tačno, Dedu sam zaboravio.Stalno ga zaboravljate sviTri potrebe covecanstvaSeksNovacDavi Dovac
November 4, 2025Nov 4 8 minutes ago, Nikola77 said:nenagradno pitanje: koliko mutavih kukavičkih govnara vidite na ovoj slici?Igraca devet, prateceg osoblja dvanaest.
November 4, 2025Nov 4 18 minutes ago, harper lee said:Igraca devet, prateceg osoblja dvanaest.Igrača 8. Mačvan ipak nije ni mutav ni kukavičan. On je direktan SNS govnar.
November 4, 2025Nov 4 Kao i Tomašević, jeste mutav ali je otvoreni ćaci govnarBogdan do sada nije bio upitan ni jednog trenutka, ne znam zašto sad ćuti
November 4, 2025Nov 4 7 minutes ago, *edited by mod said:Igrača 8. Mačvan ipak nije ni mutav ni kukavičan. On je direktan SNS govnar.4 minutes ago, levi said:Kao i Tomašević, jeste mutav ali je otvoreni ćaci govnarNe iskljucuje jedno drugo.
November 4, 2025Nov 4 U kakvoj bednoj zemlji mi živimo i kolikim ološem i govnima smo okruženi.90% ovih ljudi je obezbedilo sebe, decu, unuke, čukun unuke, ali su i dalje prevelika govna i pizde da bi podržali saigrača.
November 4, 2025Nov 4 Šta čeka Đorđević da bi se oglasio? Verovatno se nada nekom angažmanu u Srbiji uskoro, pa da ne talasa