Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bas smo izgubili momentum sa Plavsicem

• Replies 18.4k
  • Views 821.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Bez nervoze igraju i oni ,bitna je pobeda i sa košem razlike .

Ne postoji apsolutno nikakvo objašnjenje za Plavšićeve minute. Najgori igrač u EL i to čak nije ni blizu.

Ovaj potez CMM-a na kraju mi se nimalo ne svidja. Učinilo mi se i da je jedno tri puta preskočio Batlera u napadu.

Ali sudije solidno pogurali Panu na kraju poluvremena 😮💨

• Author

kako je ovo dobro. sedim u domu panatinaikosa, gledam strašan tenis, i ujedno na telefonu kako razvaljujemo zelene. grci oko mene vire mi u telefon i pizde 😆😆😆

Edited by Ros

3 minutes ago, Ivo Petović said:

Ovaj potez CMM-a na kraju mi se nimalo ne svidja. Učinilo mi se i da je jedno tri puta preskočio Batlera u napadu.

Kalina mu je zasmetao za pas i tu je izgubio sekund ipo dok ga je obisao.

Ne kapiram šta bi ovo s Plavšićem, pokušavamo da ih ponizimo? Bar 10 poena razlike nas je koštalo tih par minuta zajebancije sa graničnim kls igračem na parketu.

5 minutes ago, Ivo Petović said:

Ne postoji apsolutno nikakvo objašnjenje za Plavšićeve minute. Najgori igrač u EL i to čak nije ni blizu.

Pre verujem da ga nije ni video nego da ga je namerno preskočio

Leteli smo 18 minuta po terenu i onda je iz nekog razloga Obradovic uveo jebenog Plavsica.

Ovaj Kodijev potez na kraju mora da se sece jos u svlacionici sad na poluvremenu jednim ozbiljnim feniranjem.

Sudiji Letoncu, Estoncu ili koji li je vec kurac da jebem sve po spisku za treci faul Monekeu.

Ono kad imas +14 na poluvremenu protiv Panatanikosa a nisi srecan zbog rezultata. Da nismo jebavali sojke u poslednja dva minuta ovo bi vec bilo reseno, ovako su svi njihovi najbolji suteri ubacili spolja i sada ce biti mnogo teze cuvati ih.

Usrao je Kodi na kraju realno, prvo nije isao na 2 za 1 kad smo primili kos skoro 40 sekundi pre kraja (mislim da je on prevodio loptu, mada mozda bese i Batler) a onda je u onoj kontri u zadnjem napadu verovatno imao prostora da doda nekome pred njihov kos, videlo se da su dvojica nasih istrcali napred brzo, i onda naravno promasaj

Bezveze su se vratili na podnosljivu razliku, bas sam se nadao da cemo ih nabiti stoka razlike jbg

Kako Moti dominira, neverovatno.

Kakav tatko igre .

Kad bi nešto moglo spolja da se ubaci

Šteta što spolja ništa ne ulazi, inače bi ovo bilo gotovo....

Daj Batlera ,ne možemo ništa da pogodimo .

Pao ima odlično sudjenje i uz nas loš sut nisu već na preko 25 razlike .

Edited by elementary