November 5, 2025Nov 5 Ne postoji apsolutno nikakvo objašnjenje za Plavšićeve minute. Najgori igrač u EL i to čak nije ni blizu.Ovaj potez CMM-a na kraju mi se nimalo ne svidja. Učinilo mi se i da je jedno tri puta preskočio Batlera u napadu.
November 5, 2025Nov 5 Author kako je ovo dobro. sedim u domu panatinaikosa, gledam strašan tenis, i ujedno na telefonu kako razvaljujemo zelene. grci oko mene vire mi u telefon i pizde 😆😆😆 Edited November 5, 2025Nov 5 by Ros
November 5, 2025Nov 5 3 minutes ago, Ivo Petović said:Ovaj potez CMM-a na kraju mi se nimalo ne svidja. Učinilo mi se i da je jedno tri puta preskočio Batlera u napadu.Kalina mu je zasmetao za pas i tu je izgubio sekund ipo dok ga je obisao.
November 5, 2025Nov 5 Ne kapiram šta bi ovo s Plavšićem, pokušavamo da ih ponizimo? Bar 10 poena razlike nas je koštalo tih par minuta zajebancije sa graničnim kls igračem na parketu.
November 5, 2025Nov 5 5 minutes ago, Ivo Petović said:Ne postoji apsolutno nikakvo objašnjenje za Plavšićeve minute. Najgori igrač u EL i to čak nije ni blizu.Ovaj potez CMM-a na kraju mi se nimalo ne svidja. Učinilo mi se i da je jedno tri puta preskočio Batlera u napadu.Pre verujem da ga nije ni video nego da ga je namerno preskočio
November 5, 2025Nov 5 Leteli smo 18 minuta po terenu i onda je iz nekog razloga Obradovic uveo jebenog Plavsica.Ovaj Kodijev potez na kraju mora da se sece jos u svlacionici sad na poluvremenu jednim ozbiljnim feniranjem.Sudiji Letoncu, Estoncu ili koji li je vec kurac da jebem sve po spisku za treci faul Monekeu.Ono kad imas +14 na poluvremenu protiv Panatanikosa a nisi srecan zbog rezultata. Da nismo jebavali sojke u poslednja dva minuta ovo bi vec bilo reseno, ovako su svi njihovi najbolji suteri ubacili spolja i sada ce biti mnogo teze cuvati ih.
November 5, 2025Nov 5 Usrao je Kodi na kraju realno, prvo nije isao na 2 za 1 kad smo primili kos skoro 40 sekundi pre kraja (mislim da je on prevodio loptu, mada mozda bese i Batler) a onda je u onoj kontri u zadnjem napadu verovatno imao prostora da doda nekome pred njihov kos, videlo se da su dvojica nasih istrcali napred brzo, i onda naravno promasajBezveze su se vratili na podnosljivu razliku, bas sam se nadao da cemo ih nabiti stoka razlike jbg
November 5, 2025Nov 5 Daj Batlera ,ne možemo ništa da pogodimo .Pao ima odlično sudjenje i uz nas loš sut nisu već na preko 25 razlike . Edited November 5, 2025Nov 5 by elementary