July 9, 20251 yr 36 minutes ago, Serena said:Ovi moji se loze na prvo italijansko polufinale ikad.Nikad
July 9, 20251 yr 27 minutes ago, Arkadija said:Nekoliko loših udaraca u TB-u i onaj gem kada je trebalo da servira za set i evo ga set za Kobolija. Čini mi se da je Novakova igra pročitana odlično od strane ovog Italijana.Servis je, takođe , uobičajeno prosečan i teži ka lošem.Jinx radi kako treba. 😁 Edited July 9, 20251 yr by Cash
July 9, 20251 yr Uopšte nisam optimista bio da može i set da uzme Sineru, čak ni pre ovog klizanja. Jedino ako je govnarko pirgavi stvarno sjebao lakat, pa na kraju presudi ko je manje kljakav
July 9, 20251 yr Sedim na terasi masiram dijafragmu i pokusavam da se opustim ko Nole Nek ide vise u penziju slogiracemo se svi
July 10, 20251 yr Valjda je na KZŠ neki strani novinar pitao Nola za onu sliku one žene što drži prst u finalu 2019 i Nole je prokomentarisao tu situaciju i na kraju ovaj novinar kaže "pričao sam sa njom danas - sada navija za tebe", Nolu bilo drago Edited July 10, 20251 yr by Mil@n
July 10, 20251 yr Došlo vreme da kad god italijanski teniser igra iznad očekivanja, uvek mi se pojave neke sumnje.
July 10, 20251 yr 11 hours ago, Serena said:ilerMozda bi trebao bi da se raspita cime se skida sibirska kletva 2 minutes ago, Lo Zingaro said:Jel pumpao opet na kraju meca?Jeste Edited July 10, 20251 yr by Arkadija