July 8, 2025Jul 8 11 minutes ago, Sandens said:kako dobro igra anisimova. volim teniser(k)e koji igraju napadački i agresivno.Kao Amar'e
July 8, 2025Jul 8 1 hour ago, Tsai said:alkaraz ce uzeti vimbldon, tu dileme nemaI plesaće ne balu pobednika s Jelenom
July 8, 2025Jul 8 Novak sutra drugi mec na centralnom. Prvo Mira i Belinda od pola 3, pa Novak i moj zabar Coboli tamo negde oko 4.Teren broj 1 rezervisan za drogirane.Od 2 Iga, za njom Siner. Kazu da MR nije pokazala nikakvi povredu i da je trenirao danas iza zatvorenih vrata.
July 9, 2025Jul 9 Posle onog, da se blago izrazim "spleta okolnosti" od preksinoć, osvaja ovo Drogirana Šargarepa.
July 9, 2025Jul 9 17 hours ago, Milošica said:Kao Amar'einače, omiljeni teniser ikada mi je patrick rafter, grune servis i odmah volej s mreže u ugao terena.prilažem snimak ovog klasika protiv agassija, da se prisetimo starih majstora ove igre:
July 9, 2025Jul 9 u servis- volej igri edberg je bio nenadjebivdva koraka do mreže Edited July 9, 2025Jul 9 by mire
July 9, 2025Jul 9 Just now, April said:Adem Ljajić prešao na tenisI dobro mu ideAaaa, pa da, a već danima razmišljam na koga mi liči Coboli.
July 9, 2025Jul 9 Rekao bih da se ovo razvija kako treba, uprkos par čupalica sa obe strane. Edited July 9, 2025Jul 9 by kralj
July 9, 2025Jul 9 Tanak Novak,nema sa ovom igrom ni finala,a kamoli titule Edited July 9, 2025Jul 9 by Bogotac