July 17, 2025Jul 17 On 14. 7. 2025. at 12:45, Serena said:Evo i plesa pirgavi drogos jos i lici na nesto, a hipnotisana na spodobu.Ne znam zasto je nestao twit pobednickog plesa dve vostane figure.U zamenu jedan interesantniji
July 28, 2025Jul 28 i dalje mi je nerealno kako je odigrao zavrsnicu turnira sa nacetim laktom. u tom famoznom duelu 4. kola Dimitrov se vec hvatao za rame u par navrata pocetkom treceg seta pre nego sto je kolabrirao, i tesko mi je poverovati da bi u takvim okolnostima priveo mec kraju bez obzira na prednost od 2:0 u setovima.nesto slicno sam primetio i u novakovom mecu sa cobollijem. istezao se i hvatao za lozu i butinu poslednjih par gemova pre nego li se iskekecio na onu mec loptu. jbgmozda da ga je resio u 3 seta, tj da se nije izglupirao u prvom, ko znana kraju ispade da Sineru izmace njegov GS (4 za redom) zbog onako volsebno ispustenog RGkoja ironijaAlkaraz ga i dalje vodi u slemovima, titulama, velikim titulama, h2h, itd. ali deluje da je samo pitanje vremena kad ce mu ovaj sve to pometlati