March 31Mar 31 Ako ne prodju Bosanci ovo, zasenice fudbalska tragedija onu legendarnu Zeljo - Videoton
March 31Mar 31 5 minutes ago, April said:Čist penal za BosnuTupan nema onu stvar da dune... Cist kao suza. Kosovo se nije plasiralo, lakse ce se disati ovih dana
March 31Mar 31 10 minutes ago, JohnnyD said:"Zao" mi sto Kosovo ne ode na SP da vidim sta bi diktator izjavioNi nam bio dan
March 31Mar 31 2 minutes ago, JohnnyD said:"Zao" mi sto Kosovo ne ode na SP da vidim sta bi diktator izjavioZao ili ne, važno je biti.
March 31Mar 31 Just now, SNARC said:Kompenzacija za penal ako ostane zutiOno jes, ali kriterijum za poslednjeg covaka mora da bude isti.
March 31Mar 31 13 minutes ago, JohnnyD said:"Zao" mi sto Kosovo ne ode na SP da vidim sta bi diktator izjavioČestitao bi im jer to bi bio veličanstven podvig za njegov projekat. On im je i omogućio da igraju.
March 31Mar 31 Just now, villiem said:Da li su pokazali usporeni snimak onog povlacenja za penal uopste?Jesu, vukao ga Manćini obema rukama. Penal kao suza.