March 31Mar 31 Turska je mnogo jaca od Kosova, ocekujem 3 razlike. Isto tako Italijani su mnogo jaci od Bosanaca, iako ce tu verovatno biti gol razlike - ne mislim da Italija sa Gatuzom ima neku perspektivu, lik je previse srcan i nervozan za stabilnog selektora, ali su za klasu bolji od Bosanaca. Bosna moze nesto na mufte, jako tesko, ali nije nemoguce, a ako se to desi, bice mi drago zbog Dzeke pre svega.Poljska vrlo lako moze da iznenadi Svedsku, potcenile su ih kladionice, Poljska jako retko propusta velika takmicenja, a Svedska je igrala ocajne kvalifikacije. Ceska Danska je najzajebaniji par, ako Danci udju u ritam verovatno oni, ali i Cesi su izgleda jako tvrdi, 0:0, 1:1 je dosta realno
March 31Mar 31 Da, tesko Turci mogu da kiksaju ovde, prevelika je razlika u kvalitetu. Ovo im jedna od solidnijih ekipa, dugo unazad' mogu da se posibaju protiv bilo koga. Slicno vazi za Italiju, iako mi je ova njihova ekipa nekako bezlicna. Na Turcima je kvota previsoka, to treba da bude koliko i Italija.Svedjani imaju prednost kao domacini, no to je u sustini egal duel. Obe ekipe imaju top napadace, videcemo, iako Poljacina gostovanjima nisu sjajni.Danci su kao tim, recimo za klasu iznad Ceske i domacinu je jedina sansa da ovi trokiraju na strani. Da je suprotno domacinstvo, ne bih imao dilemu.
March 31Mar 31 bas su se dobro posibali sa spanijom septembra prosle godine danska i klasa u istoj recenici. ekipa koja u dve tekme ne moze skotsku da dobije. sta ovde sve moze da se procita... Edited March 31Mar 31 by Mr.Mxyzptlk
March 31Mar 31 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:bas su se dobro posibali sa spanijom septembra prosle godine Bili su odlicni na Euru, Holandija ih na srecu izbacila u cetvrtfinalu. Jesu ih demolirali Spanci, ali su sa istim tim Spancima odigrali 2:2 u Spaniji posle
March 31Mar 31 Turci su generalno u kurcu tamo negde od SP 2002. Sigurno im je mnogo vazno da odu sad na svecko.
March 31Mar 31 Ne znam kako igraju Svedjani, ali Poljaci su dosadni u tri lepe. Turci i Talijani bi trebalo da dobiju, zabari malo teze, Cehe nisam gledao vecnost, navijam da prodju.
March 31Mar 31 Da mi je neko nekad rekao da će odlučujuće utakmice za odlazak na SP biti igrane u Zenici i Prištini.. Da je bar u Leskovcu pa i nekako.
March 31Mar 31 Meni problem predstavlja da se za plasmana na SP igra samo jedna baraz utakmica. BiH je na utakmici protiv Velsa , posebno u IIp bila bolji protivnik , Velsu je glavu iznad vode drzao golman Darlow ( na kraju i kiksnuo za izjednacujuci gol), I ne bi ih uopste tako lako otpisivao protiv Talijana. Turci bi morali da dobiju na suvi kvalitet, ali oni znaju itekako da podlegnu pritisku, a toga ce svakako biti u Pristini, bice tu svega i svacega. Swe-Pol , verovatno jedan od najdosadnijih parova i duel dve bezlicne, fudbalski dosadne reprezentacije.
March 31Mar 31 7 hours ago, Miljenko said:Da, tesko Turci mogu da kiksaju ovde, prevelika je razlika u kvalitetu. Ovo im jedna od solidnijih ekipa, dugo unazad' mogu da se posibaju protiv bilo koga.ako sam nešto naučio prateći fudbal je da u ovakvim kvalifikacijama na jednu utakmicu, pogotovu kada igraju tzv divlje reprezentacije, je da apsolutno sve može da se desii 1 i x i 2ako ništa, zbog srpskih sportskih medija(i onih nesportskih) nek dobije kosovo
March 31Mar 31 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:ako ništa, zbog srpskih sportskih medija(i onih nesportskih) nek dobije kosovoa vokri nista
March 31Mar 31 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:kako sam uspeo da vidim ima prenos na slovenačkom sport klubuTo je verovatno dosadno.Ja ću da gledam na turskom kanalu, malo da slušam njihove komentatore.