Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kvalifikacije za SP 2026

Featured Replies

Nece Gatuzu biti lako u Zenici. Svedska Poljska kripl fajt. Turci jaci od predsednika ipak. Danska favorit protiv Ceske, mogli bi da ih oderu.

• Replies 818
  • Views 29.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Da se zna ko ima magican dodir kojim sve uvene

• Hriste boze raspeti i sveti Farsko ostrvo u Kanadu leti Leti do Amerike i Meksika A Srbija nece ni do Resnika Lep je Njujork, lep je i Majami Piksi gleda SP u pidzami Sijetl, Toronto i Gvadalahara Dok

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Srcem cemo biti na Mundijalu, iako telom necemo

Posted Images

Svedi bili totalni raspad u kvalifikacijama, jos ce da odu na SP

Steta za Irsku, nekako mi svetsko lepse sa njima, a i dugo ih nije bilo

Šveđani pokidali. U prejakoj kvalifikacionoj grupi (Švajcarska, Slovenija, Kosovo) osvojili velika dva boda, zatim dobili ratom zahvaćenu Ukrajinu koja ne zna gde udara, tako da im pobeda protiv jedne Poljske, a igraju na domaćem terenu, donosi plasman na WC. U Lizitm nacija igrali u C diviziji, znači nije baš beton, beton, samo beton liga, nije opštinski rang takmičenja, jedna liga iznad, tu i tamo se odradi i neki trening... Izdominirali grupom! Dva puta dobili Estoniju, dva puta Azerbejdžan, i čak JEDNOM Slovačku, na domaćem terenu. Pa, ko je zaslužio da ide na prvenstvo ako ne oni?! Kvalifikacije rules...

16 hours ago, Zico said:

Šveđani pokidali. U prejakoj kvalifikacionoj grupi (Švajcarska, Slovenija, Kosovo) osvojili velika dva boda, zatim dobili ratom zahvaćenu Ukrajinu koja ne zna gde udara, tako da im pobeda protiv jedne Poljske, a igraju na domaćem terenu, donosi plasman na WC. U Lizitm nacija igrali u C diviziji, znači nije baš beton, beton, samo beton liga, nije opštinski rang takmičenja, jedna liga iznad, tu i tamo se odradi i neki trening... Izdominirali grupom! Dva puta dobili Estoniju, dva puta Azerbejdžan, i čak JEDNOM Slovačku, na domaćem terenu. Pa, ko je zaslužio da ide na prvenstvo ako ne oni?! Kvalifikacije rules...

Неком чудно?

Nekako mi žao Bosne jer forsiraju tu Zenicu i što sve mora tako provincijski uvek da bude. U retkim trenucima si u centru pažnje u pozitivnom smislu, pa majku mu, organizuj to sa stilom, u Sarajevu, na olimpijskom stadionu.

Evropa te vidi kao rupčagu i ti najbitniju utakmicu kad su sve oči uprte u tebe organizuješ u gradu i stadionu koji jesu baš to kako te vide.

pa ne, stadion je bas onakav kakvo je i stanje drzave. zasto maskirati. valjda je uvek bolje biti autentican, pa makar igrao i na poljani.

A jbg, uvek je u Bosni sve autentično, sve vreme neka Kuduz atmosfera. Ajde jednom na jedan dan da se izađe iz toga i napravi nešto malo lepše i drugačije.

mislis ko mi sto cemo da pravimo nac stadion, pa ce sa tih 5 utakmica u godinu dana da ode lepa slika iz srbije? polupraznog ali jako lepog stadiona

6 minutes ago, Defunctus said:

A jbg, uvek je u Bosni sve autentično, sve vreme neka Kuduz atmosfera. Ajde jednom na jedan dan da se izađe iz toga i napravi nešto malo lepše i drugačije.

rezon je, verujem, da protivniku bude teze

kad vec pisem

bosna, danska, kosovo i poljska

6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

mislis ko mi sto cemo da pravimo nac stadion, pa ce sa tih 5 utakmica u godinu dana da ode lepa slika iz srbije? polupraznog ali jako lepog stadiona

Uh, u trenutnoj situaciji to naše ne može da ispadne ništa drugo do blato je do kolena i seljaci se bodu noževima slika u svetu.

Bilo bi fora da odu Bosna, Kosovo, Ceska i Poljska, ali otici ce samo Poljska i to mozda.

ja cenim da ce kosovo izbaciti turke.

I ja njusim da ce Turska epski da kiksne.

Kako se svi prave mrtvi kod nas za Kosovo. Ako zažmurimo valjda kontamo da će nestati.