October 13, 2025Oct 13 Veceras se ponovo videlo da je Haaland izmislio fudbal, za toliko hvaljene spiceve iz Svedske.
October 13, 2025Oct 13 25 minutes ago, dragance said:Kakva kradja u Belfastu i Nemačka paniči da sačuva 0:1, sunce ti jebem!Sudija svira kraj da VAR ne bi mogao da interveniše.Jel bilo razloga da VAR interveniše? Igrao sam se sa sestrićem (nije eufemizam) i gledao utakmicu istovremeno, pa nisam baš ispratio sam kraj. Video sam da je produženo samo dva minuta što mi je težak wtf momenat, ako uzmemo u obzir koliko se recimo produžavaju utakmice u PL, ali i generalno 4,5 minuta je minumum minimuma. Gol je postignut ramenom ipak, a ne glavom.
October 13, 2025Oct 13 Bukvalno se ništa nije desilo, sem faula Iraca u napadu. Niko nije ni tražio penal
October 13, 2025Oct 13 21 minutes ago, Miljenko said:Veceras se ponovo videlo da je Haaland izmislio fudbal, za toliko hvaljene spiceve iz Svedske.zar je neko tvrdio drugacije?
October 13, 2025Oct 13 Mene samo nerviraju cifre transfera, za dobre igrace (ne sporim da su obojica odlicni, mada se meni Gyokeres vise svidja).
October 13, 2025Oct 13 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Bukvalno se ništa nije desilo, sem faula Iraca u napadu. Niko nije ni tražio penalBilo je odguravanja, faul u napadu nije bio sigurno, ali je sudija dao do znanja sa nema gledanja VARa jer je sudio kraj. Sad mi žao što nisam išao a stadion jer onakva panika nemaca nije bila od Staljingrada.
October 13, 2025Oct 13 46 minutes ago, Miljenko said:Veceras se ponovo videlo da je Haaland izmislio fudbal, za toliko hvaljene spiceve iz Svedske.Na koji način je u relaciji to što je Haland najbolji centarfor na svetu (što valjda niko ne spori), sa tim da postoje neki dobri centarfori iz Švedske?
October 13, 2025Oct 13 Dobro, mozda sam lose formulisao. Imaju dva odlicna spica, koji nisu uspeli nista da iskreiraju protiv prosecne ekipe.
October 14, 2025Oct 14 Author 21 minutes ago, JohnnyD said:Zamisli foru pobedimo Engleze u Engleskoj i u barazu za SP izgubimo od KosovaProtiv Kosova ne možemo nikako da igramo. Ne bi trebalo ni u baražu valjda?
October 14, 2025Oct 14 15 minutes ago, Cash said:Protiv Kosova ne možemo nikako da igramo. Ne bi trebalo ni u baražu valjda?Onda na svetskom
October 14, 2025Oct 14 Popular Post Hriste boze raspeti i svetiFarsko ostrvo u Kanadu letiLeti do Amerike i MeksikaA Srbija nece ni do ResnikaLep je Njujork, lep je i MajamiPiksi gleda SP u pidzamiSijetl, Toronto i GvadalaharaDok svi jebu, nama suva kara