Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Tacno. Eto za Jovana su mnogi u fazonu bili koji ce nam kao pozajmljen igrac, imao problema sa povredama prosle sezone, nije nikog nesto impresionirao i jos usli u novu sezonu sa njim kao prvim spicem, a tek punoletni Andrija mu zamena. Katastrofa u najavi. Pa se ispostavilo da sasvim dobro igraju..

kako dobro, od evrope se oprostili u sezoni kupanja, od borbe za titulu u septembru na domaćem terenu

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Može ovo biti "Partizan" hiljadu puta, ali moramo spustiti standarde na jedan period.

Edited by Milošica

Standardi pre statusa..

Jos kaze mijat i danko da urade nesto, da urgiraju kod blagoja

On 25. 10. 2025. at 17:34, Milošica said:

Može ovo biti "Partizan" hiljadu puta, ali moramo spustiti standarde na jedan period.

zar je nerealno bilo očekivati da izbacimo treći tim nikad slabijeg škotskog prvenstva, zar je bilo nerealno da izvučemo remi protivu mezimice, koju odučava od fudbala četvrti tim portugala?

Moglo se pobediti i ne bi bila senzacija, ali nije neuspeh ovakvog Partizana to kako su mečevi završili.

Blagoje izvlači maksimum.

32 minutes ago, ZokiAsov said:

Jos kaze mijat i danko da urade nesto, da urgiraju kod blagoja

Језиво шта пише лик, одобрава мешање тренеру у посао, помиње некакве излоге као да смо сточна пијаца.. Све зарад продаје по замишљеној цени, мора да игра макар се распадао.

Дечко има уговор на пет година, играће кад буде заслужио да игра. Као да и без њега не играју већ 5-6 у20 клинаца стандардно.

Edited by johan nagel

1 hour ago, Milošica said:

Moglo se pobediti i ne bi bila senzacija, ali nije neuspeh ovakvog Partizana to kako su mečevi završili.

Blagoje izvlači maksimum.

Apsolutno, Potpiss.

Ocekuju se prodaje zimus (ja sam cuo bas Ugresic i Simic, hajde da vidimo) i sigurno ce biti para za prava pojacanja. Da dodam i da jako podrzavam dosadasnju novu politiku ove Uprave da ne vraca igraca poput Urosevica, Zdjelara i sl. Ne, trebaju nam PRAVA pojacanja. Hajde da vidimo...

Edited by mozzer

Здјелар би био право појачање, ми бољег задњег везног од њега не можемо да доведемо. Проблем је што смо ту још и солидно попуњени и у оваквој финансијској ситуацији питање је да ли има смисла дати и њему ту неку макс плату (и даље чињеница бедну) на коју би капирам пристао. Из ове перспективе нам ни Захид чак није преко потребан.

Бугарин / Драгојевић

Угрешић / Захид

Вукотић / Натхо

Та нека централа у везном реду, ако је план продаја Угреше онда би потпис Здјелара имао смисла.

У сваком случају мислим да у следећу сезону морамо да уђемо максимално такмичарски настројени, дакле најбољи на терен невезано за број година.

Meni je Zdjelar bolji fit umesto Vanje.

Zahid je ja mislim odsvirao svoje gledace da ga tapnu negde. Za zdjelarom ocigledno nije neka pomama cim je i dalje na teleoptiku

Priča za Zdjelara se pokrenula pred kraj prelaznog roka, kada smo već popunili poziciju. Već smo bili doveli Karabatka kao iskusnu ispomoć klincima i nije bilo realno da dodatno opterećujemo nepostojeći budžet na nedeficitarnom mestu.

Urošević je morao biti doveden - em nemamo konkurenciju Jurčeviću na LB (koji dugo ni sam nije pokazivao neki visok nivo, plus nije mladi talenat koga ne treba sputavti), em je mogao po potrebi da uleće na najtanju poziciju štopera.

Lično, smatrai sam da smo morali da imamo i još jednog iskusnog napadača, ali tu su me Milošević i Kostić potpuno demantovali - taj nedostatak nam se nije osetio do sada.

40 minutes ago, Milošica said:

Meni je Zdjelar bolji fit umesto Vanje.

Апсолутно овако играчки ако их поредимо, него кажем у контексту приче да је Угреша тај који ће евентуално бити продат. Ту би се онда отворило то једно место за Здјелара.

Но нама су крила проблем, посебно десно. Лево би ваљало да Зубаиру што пре уђе у оптимално физичко стање, па да видимо колико можемо да рачунамо на њега. Десно Сек нема алтернативу и то је свакако проблем, не верујем да је још увек икога убедио (сем ове прошле одличне партије) да је он тај на кога можемо да се ослонимо. А све и да јесте опет мора да има некакву конкуренцију.

Sek nema alternativu!? Ahahaha, pa panj jedan veci da postavimo negde na 35m dijagonalno od gola, taman da moze lopta lepo da se odbije, imace veci ucinak od doticnog. (Pritom pod panjem ne mislim na Trifunovica.)

Kakav crni Sek, naravno da nikoga ko ga gleda sve vreme meca nije ubedio...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.