Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Kakva je sad situacija ako završimo verovatno opet drugi, jel opet idemo u LE ili padamo u conference. Jel beše neko na topicu napisao da od sledece sezone čak i u conference nismo nosioci.

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

15 minutes ago, Milošica said:

Boli

nas racku......sledeće godine će ovakve da opeglamo bez problema

nakon decenije stagnacije, pa propadanja, napokon imamo tim koji igra moderan fudbal, imamo šta da čekamo i čemu da se nadamo, imaćemo od čega da živimo, imamo motiv da idemo na stadion

i da se notira, prvih 11 koliko vidim su ić-ovci.......tako da smo još po nečemu jedinstveni.......najmlađi tim koji je igrao evro kvalifikacije, vrlo često sastavljen samo od domaćih igrača.....borili se kao lavovi, dve pobede u gostima u Evropi, falilo malo sreće i iskustva

sad guraj dalje, uigravanje, sazrevanje......ima i ta titula, pa možemo malo da se poigramo i sa time

Sve što se priča za klince štopere i za trenera prvo treba da ide Ćacijima Rasimu i Mijatu upućenu, neka se napuše kurca, jebem im sve živo i mrtvo

Having said that, nikad nisam bio ponosniji što sam navijač Partizana nego večeras. Ova deca zaslužuju doček ko Atina 95. Jebe mi se što su dobili glupe crvene, da su normalne sudije sudile ne bi dobili dva crvena nema Boga.

Ух немам снаге да коментаришем било шта.. Какав ролеркостер емоција, ово могу само фудбал и Партизан..

Углавном момци заслужују бар 15 хиљада људи против јебеног Имт-а

E idi u qrac jbt..

Ja otvorio temu da pomenem Vazuru i ono govno iz novosti..ali sad bolje da cutim.

tekma sa IMT će biti pomerena za ponedeljak u 19h

zao mi je sto ste ispali (majke mi), muski ste se sibali, hibernian je slabiji tim.

igrate mnogo lepo za oko i drago mi je zbog blagoja za koga sam iz vise izvora cuo da je odlican covek i trener. to sam pisao cim je postavljen za trenera fkp.

26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Mijatović: Ludački smo ponosni, ali su naše ambicije veće

„Teško će neko otići do kraja leta, hoćemo da zadržimo ovaj tim, da sazri, jer ima dosta stvari koje bi trebalo nadograditi“, kaže potpredsednik Partizana.

Da je klošarčina dovela jednog poluštopera verovatno bismo i Aek izbacili a kamoli ove nesretnike.

Sad sam tek pročitao ovo govno od intervjua koje je dao. Ne možemo da budemo zadovoljni jer smo ispali, ne možemo da čestitamo igračima jer smo ispali. Mi smo Partizan želimo uvek najbolje. Mrš stoko, što nisi napravio tim nego se sakrivaš iza klinaca. Da si doveo 2 polupismena igrača još igrali bi lagano grupe.

Edited by theanswer

Na stranu moje likovanje nad vašim ispadanjem, sramim se priznati da je ova vaša ekipa jako simpatična i dobar korak za srpski fudbal.

Tačno je da je falio iskusniji štofer, ali answerov rant nije na mestu ako pogledaš gde je fkp bio pre godinu dana sa de Medinom a gde je sad. Taj neki Andrej Kostić nije pao s neba nego ga je neko skautirao. Neko je prepoznao da je Blagoje dobar trener itd.

Edited by Nikodije

Кад погледаш учинак наших штопера, правих и принудних, добијеш скривљен пенал Миловановића у ‘90 против Ларнаке, којим би испали да му дупе није спасао ћелави гоша. Гомилу критичних потеза Ђурђевића који су кулминирали петоминутним помрачењем и црвеним против Хибса гајби. И сад ова глупост Симића у рангу Ђурђевићеве. Ајде Милић се повредио назовимо то несрећним случајем али све се то могло избећи само да су довели још једног јебеног крштеног штопера. Гризем се за усну док ово пишем али чак и останак Мујакића би нам вероватно одрадио посао и сад би били на корак од група / лигашког дела, шта год.

Што је све стварно штета јер су момци показали огромно срце и могу да замислим колико би им значио тај пласман у групе а и нама као клубу свакако финансијски.

едит

Заборавих Филиповића, ето дословно само да нису пилићарили у вези с његовим уговором, са њим на штоперу би прошли ове несрећнике Шкотске

Edited by johan nagel

Samo jedna stvar, ovaj Simić je za razliku od Đurđevića veliki potencijal.

35 minutes ago, Nikodije said:

Tačno je da je falio iskusniji štofer, ali answerov rant nije na mestu ako pogledaš gde je fkp bio pre godinu dana sa de Medinom a gde je sad. Taj neki Andrej Kostić nije pao s neba nego ga je neko skautirao. Neko je prepoznao da je Blagoje dobar trener itd.

Pa od štopera ti polazi ekipa, ako nemaš stabilne štopere onda sav ovaj trud koji si napravio pada u vodu kao što je nama palo u vodu. Drugo, ovo je više user nego planski. Znači, oni su hteli da vrate razne Ljajiće, Nastasiće, Petroviće i slično pa su ih oni odjebali. Onda su hteli trenera da promene ali su ih svi odjebali, znači Jokan, Marko itd itd. Pa onda kad ništa od toga nisu uspeli rekli su evo igramo sa klincima, tako je najlakše sakriti se, ali i tu nisu stali nego su bukvalno odbili da bar malo olakšaju klincima nekim iskusnim igračem nazad. Andrej Kostić nije pao s neba, to je odličan potpis ali je on došao preko Rajo veze, to je nešto što ova uprava ima.

1 hour ago, Milošica said:

Samo jedna stvar, ovaj Simić je za razliku od Đurđevića veliki potencijal.

Kakav crni potencijal - decko je glup ko kurac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.