Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Miloje ode bez KZS, sa oprostajnom jednom recenicom. Koliko vidim , on je hteo da ode jos pre mesec, dva, jer mu je svega bilo dosta, ali je ostao na insistiranje uprave, da odradi posao od kraja jeseni. Tako da , niko nije smenio Milojevica, naprosto je doslo do prezasicenosti i emotivnog praznjenja, kao i u prvom mandatu gde je izdrzao sezonu i po u fokus, da bi od januara 2019 usao u ovaj "apaticni mod", s tim sto je tada ostao i za jesen 2019 samo iz razloga sto je uveo tim u LS, da je ispao od YB, verovatno bi kao i Deki nakon Haife , otisao.

Sve u svemu, Miloja smatram najmanjim krivcem za ovu jesen, zna se ko vuce konce. Terzic izasao iz misje rupe nakon 3 meseca, ali ne vidim da je ista objasnio u vezi raspada u domacoj ligi i posebno kako objasavanja sve one prodaje i katastrofalne procene u vezi pojacanja. Posebno da objasni kretensko bonus pravilo koje je DIREKTNO unistilo tim jer je morao Milojevic NON STOP da menja ioako sjeban kadar povredama, plus bonusi nisu bili ni bliz niova Milosavljevica i Mimovica, recimo. Kostov ok, ali i on je desko dramaticno pao u formi u zadnja dva meseca, ali on je dete od 17 ljeta sa prvo seniorskom polusezonom, njemu niko nista ne moze da zameri, vec arhiktekti koji je izmislio ovo nakaradno pravilo od bonusima, ne zato sto ga zanima prosperitet dece, vec samo sopstveni dzep. Ko zna zna, ako je moga Deki, Perica i svi drugi da se nametnu, mogu i sada klinci, a da ne ubacujes neke klince na silu koji moraju da se kale u nekom slabijem timu ili drugoj ligi, pa redom, kao Basta i Bosko 2003/4 na Ubu, pa im nije pala kruna sa glave.

Tada su imali 19,20 , znacili stariji dve godine od Kostova i Milosavljevica, pa su opet napravili vrhunske karijere.

Edited by gorance

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Milojević je na skoro isti način i prvi put otišao, tad su bile i neke pretnje njegovom sinu aktuelne, ako se dobro sećam.

Milojević je saučesnik Terzića, ne bih se ja mnogo sažaljevao na njega. Ono što je tačno je da je način na koji je smenjen neprihvatljiv za ozbiljan klub. Odnosno cela ta priča koja je krenula od pre par meseci kada je odjednom postao loš trener sa neprihvatljivim rezultatima, a do tad je bio srpski Murinjo.

Pa kako je smenjen? Te price o Rijeri su dolazile od medija, uprava ga nije smenila vec je stala iza njega. Milojevic je davno hteo da ode , jer naprosto nije mogao znao da se snadje u ovoj situaciji, jedan Zoc nije mogao da kontrolise tim, nista cudno i za Milojevica. Nosioci matori, puni para, navkli da igraju domacu ligu sa pola snage, lova kaplje, a u domacoj ligi smatraju da su rivali za klasu slabiji. Bili su i objektivni razlozi u vidu povreda, ali i katastrofalne procene u prelaznim rokovima i potrosenih 16 mil za Babicke, Baja, Ucene, Handele, Veljkovice, Tiknizjane, vecina njih nije ni blizu opravdala status pojacanja.

Zasto , kako, to nek drugi procene.

A kljucni bodez u ledja tima je bila prodaja Ndiaya. Ne ulazim da li j hteo da ode ili ne, mogli su da mu povecaju platu, ako nista drugo. Znalo se da ce njegovim odlaskom dramaticno da se promeni izgled tima i igre, bez trcanja i agresije, nicemu ne mozes da se nadas u modernom fudbalu, mi imamo mator tim koji ne zeli / ne moze da trci, uz kombinaciju sa prezasicenoscu, nama su Krunic i Elsnik delovali kao nemaci pojma u nekim utakmicama domace lige, sto je van svake pameti i potpuno nadrealna slika.

Edited by gorance

Ne sviđa mi se način. Nekako kao da tu ima neke zle krvi. Tako mi delovalo i prvi put i sad.

Za tim se slažem, previše mator i neambiciozan. Kvalitet je svakako tu da se izdominira domaćicom, ako je to nekome za utehu.

Prelazni rok mi nije bio toliko loš, sem Babicke. Mada je i on imao limitirane minute. Ono što je igrao je bilo očajno.

Prodaja Šerifa mi je najgori potez.

Mislim da je Milojevic bio ljut na upravu, ali nije hteo da se zamera i da zatvara vrata nogom, ponasao se kao diplomata. A ljut je bio iz istih razloga kao i mi, prodaja Ndiaya i neadekvatna pojacanja kao zamene. Ali on cuti i trpi i sigurno mu je i Pafos tesko pao, a posebno kad vidi koga ima na klupi za rezerve.

Moze da mu se prigovara i za forsiranje pojedinaca, za neke lose odluke , izmene, guranje pojedinaca na nekim neprirodnim pozicijama u timu, ali lako je nama da drvimo iz fotelje.

Naravno da je i on kriv, mogao je da recimo da Milsona drzi po levoj strani , jer njegov fore je upraavo to, zalamanje unutra i sut, dok je na drugoj neupotrebljiv bukvalno. Ima tih primera nekoliko, ali koja je poenta sada pricati o tome.

Ili forsiranje Ivanica i Kataija preko svake mere u nekim trenucima kad vidis da im ne ide. Mozda je bilo bolje da ulaze u 2/2 i da lome rivala kad im padne snaga, da je to uradio u Ivanjici ili protiv TSCa, mozda bi uzeli umesto 1 svih 6 poena. A svakako bi napravili nekoliko sansi za gol sve i da su usli pocetkom 2/2. Mada smo i ovako i protiv Javora i TSCa promasili dosta sanse na obe utakmice, u Topoli stativa Kataija pa zicer Ivanica, u Ivanjici nekoliko gol sansi, bukvalno smo promasivali sve i svasta, sem utakmice u Nisu koja je bila kriminalno losa i utakmice sa Vojvodinom kod kuce. Poseban problem su stoperi, svako ima falinke koje se lako expolatisu cak i u domacoj ligi, tu je potrebno pojacanje, ovi stoperi ne ulivaju nikakvu sigurnost.

Treba kupiti Mimovica i dovesti ga, sa njim i novim stoperom , to bi bilo skroz drugacije, Mimovic treba da bude prioritet.

I spic.

Edited by gorance

1 hour ago, JPM said:

Interesantno ili ne, moje je. Niko te ne tera da se složiš, sloboda izražavanja.

Da ali to vazi i obrnuto, i ja sam slobodan da me zainteresuje kreativnost tvog tumacenja jer ga nisi rekao za sebe vec napisao javno i stavio na test.

1 minute ago, samo_opusteno said:

Da ali to vazi i obrnuto, i ja sam slobodan da me zainteresuje kreativnost tvog tumacenja jer ga nisi rekao za sebe vec napisao javno i stavio na test.

Naravno.

👍

Hvala Miloje za sve, zauvek jedan od nas.

1529146_vladan-milojevic_ff.jpg

Edited by Nikola77

3 hours ago, samo_opusteno said:

Interesantno tumacenje osvajanja 2 duple krune i odlaska u 1/16 i 1/8 Le.

Covek pokazao put Sampdoriji u drugu ligu, Ferencvarosa izolovao iz Evrope, Spartaka, najtrofejnijeg kluba Rusije doveo do visokog sestog mesta. Ali vise od svega, svugde je ulazio u raspravu sa igracima, novinarima, i divljao na terenu, ali ne kao Murinjo ili Klop sa stilom, nego onako bas divljacki. Usput, preambiciozan, neimar Slavije, ustupio poligon za kamenovanje naroda 15.3., dolazi u Zvezdu kad god pozeli i kad ostane bez posla. Usput je i juniora (i pored toga sto je decko skroz ok fudbaler) strpo u reprezentaciju pomalo pre vremena itd. itd. Jbg, nemam ni rec dobru da kazem o Dekiju kao treneru i kao coveku, bolje da pricam o njemu samo kao o igracu.

Edited by JohnnyD

14 minutes ago, JohnnyD said:

Usput je i juniora (i pored toga sto je decko skroz ok fudbaler) strpo u reprezentaciju pomalo pre vremena

🤦‍♂️😂

• Author
21 minutes ago, JohnnyD said:

Usput je i juniora (i pored toga sto je decko skroz ok fudbaler) strpo u reprezentaciju pomalo pre vremena itd. itd.

Brate mili.

Ok je Misterov sin fudbaler, igrao bi za reprezentaciju kad-tad. Ono što je tu tačno je da je nahajpovan bio po portalima neko vreme kao da je jebem li ga kakav talenat.

Slično su i za Samardžića radili.

• Author
3 minutes ago, JPM said:

Ok je Misterov sin fudbaler, igrao bi za reprezentaciju kad-tad. Ono što je tu tačno je da je nahajpovan bio po portalima neko vreme kao da je jebem li ga kakav talenat.

Slično su i za Samardžića radili.

Decko je od prvog minuta pokazao da je klasa za ostatak veznog reda. Ako je Stankovic ista imao s tim da "prerano" pocne da igra za reprezentaciju, u sta sumnjam, ucinio nam je veliku uslugu.

25 minutes ago, JohnnyD said:

Covek pokazao put Sampdoriji u drugu ligu, Ferencvarosa izolovao iz Evrope, Spartaka, najtrofejnijeg kluba Rusije doveo do visokog sestog mesta. Ali vise od svega, svugde je ulazio u raspravu sa igracima, novinarima, i divljao na terenu, ali ne kao Murinjo ili Klop sa stilom, nego onako bas divljacki. Usput, preambiciozan, neimar Slavije, ustupio poligon za kamenovanje naroda 15.3., dolazi u Zvezdu kad god pozeli i kad ostane bez posla. Usput je i juniora (i pored toga sto je decko skroz ok fudbaler) strpo u reprezentaciju pomalo pre vremena itd. itd. Jbg, nemam ni rec dobru da kazem o Dekiju kao treneru i kao coveku, bolje da pricam o njemu samo kao o igracu.

Sampdoriju je preuzeo kad su imali 2 boda posle 8 kola.

Sa Ferencvarosem je uzeo titulu i prosao grupu sa Fiorentinom i Genkom. Ne znam kako ih je "izolovao od evrope".

Na stranu sve to, bio je dobar u prvom mandatu pa makar posle toga svuda ispao iz lige zna se sta moze da uradi sa Zvezdom, za nas je jedino to bitno.

Posle Stankovica treba dovesti nekog spanca da se razbija iluzija zvezdaske javnosti da cemo sa spancem postati Barselona, u suprotnom ta javnost ce detonirati klub jer ne moze da podnese dosadnu stabilnost visokog nivoa.

6 minutes ago, harper lee said:

Decko je od prvog minuta pokazao da je klasa za ostatak veznog reda. Ako je Stankovic ista imao s tim da "prerano" pocne da igra za reprezentaciju, u sta sumnjam, ucinio nam je veliku uslugu.

Mislim da je dobar igrač i to je to. Ništa specijalno. Ali svakako dovoljno dobar za našu ovakvu reprezentaciju koja bukvalno nema ni jednog jedinog klasa igrača trenutno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.