Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

3 hours ago, harper lee said:

Laki nije propustio jednu jedinu utakmicu i kosarkaskog i fudbalskog kluba Zvezde u poslednjih ko zna koliko godina ali sere k'o foka.lolol

Dokon pop...

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, Dankan Ajdaho said:

Dokon pop...

Dop?

No istina je da su mi u potpunosti ogadili FK, na stadion nisam otišao sada ima već verovatno 10-15 godina, od one utakmice kada su maloumnici koji se odzivaju na ime Dileje gađali svime i svačim igrače i stručni štab Partizana usred zime, da ovi nisu mogli da uđu u tunel za svlačionicu. Tada sam rekao - Laki - nemaš ti ništa sa ovim govnima i od tada nisam kročio na stadion. Što se interesovanja tiče, nekada sam živeo za utakmice, nijednu nisam propušta (na stadionu), tamo negde od recimo 77-85 (posle sledećih 13 godina nisam živeo u Beogradu), pa onda opet.

No, od gore navedenog događaja, pa otkako su naprdnjaci zajašili klub, i interesovanje mi se smajvalo sve više i više, masu mečave sam prespavao, zaboravio da se igraju, gleao na preskoke, prevrteo jer mi se sve zajedno GADI. A opet nemam moralne niti psihičke čvrstine da u potpunosti presečem, pa ko narkoman kada uzima i dop sa strihninom, iako zna da će mu biti loše, opet konzumiram.

Slična je priča i sa KK, košarka je sport koji najviše volim na svetu, igrao sam rekreativno dok mi se telo nije raspalo u proseku dva sata dnevno negde od 13-38. godine, trenirao...

Utakmice KK su mi nekada bile svetinja, sezonska hala, ponekad (retko) na gostovanja (jer porodica...), no i to je počelo da mi se ogađuje (čitaj Čović), nije mnogo pomoglo ni naprdno grlo s glavom divljeg taksiste na čelu kluba, evo protiv Barse sam otišao u halu posle nekoliko godina... Prelomilo me to što imamo dobre momke u timu, kojima zaista treba podrška... Ali opet, strast koju sam osećao recimo pre deset godina nije ni blizu ovome sada.

Može se reći da su mi se naprdnjaci usrali u ono što sem porodice najviše volim, još se batrgam, a dokle, nemam pojma...

Znalo se da će krimos na čelu kluba dovesti našibanog neimara i džiberčinu umjesto preplašene pudlice Sisoja, ali opet sam sam sebe lagao možda se zajebu pa nekakav Španjolac, ovako što bi se reklo ''nije govno nego pas se posr'o''. Znači i na proljeće ravnodušnost kao takva.

Lalat na aparatima, nije vise najbelji mister u Super ligi

Edited by JohnnyD

1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

Znači i na proljeće ravnodušnost kao takva.

On 11. 12. 2025. at 18:52, hrkljush boys_2 said:

Jebiga Timi... Pitanje je minuta kad će Arnautović vanka.

On 11. 12. 2025. at 19:49, hrkljush boys_2 said:

Šteta za Marka i povrede, užitak je gledati takvog majstora fudbala na terenu. Hendel desno je baš glup potez.

On 11. 12. 2025. at 19:50, hrkljush boys_2 said:

ajd u materinu šta promaši...

On 11. 12. 2025. at 19:54, hrkljush boys_2 said:

Tako je mačko, samo da var ne sjebe...

On 11. 12. 2025. at 19:56, hrkljush boys_2 said:

šupičkumaternu i var.

On 11. 12. 2025. at 19:57, hrkljush boys_2 said:

E sad nije, tooo Mirkec...

On 11. 12. 2025. at 20:13, hrkljush boys_2 said:

Nije ga pipnuo Milson, a ovo je faul ko kuca na Jendelu.

On 11. 12. 2025. at 20:14, hrkljush boys_2 said:

Pomocnici debili, ovaj var odlicna stvar.lolol

On 11. 12. 2025. at 20:25, hrkljush boys_2 said:

Ni ovo nije bio faul, ovaj nalijece na Bruna u pm...

On 11. 12. 2025. at 20:42, hrkljush boys_2 said:

Bravo, brqvo, bravo...

• Author
2 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Znalo se da će krimos na čelu kluba dovesti našibanog neimara i džiberčinu umjesto preplašene pudlice Sisoja, ali opet sam sam sebe lagao možda se zajebu pa nekakav Španjolac, ovako što bi se reklo ''nije govno nego pas se posr'o''. Znači i na proljeće ravnodušnost kao takva.

Evo, svi smo ti poverovali. Pre ce nebo da nam se sruci na glavu nego sto ces ti pokazati ravnodusnost u komentarima Zvezdinih utakmica. Pokusao ja posle teranja Robija i drzalo me pola sezone, sto je ispalo super jer je bilo dovoljno da izbegnem stres od utakmice sa Bordoom. Jebi ga, klubovi su nam "damn if you do, damn if you don't", s jedne strane znas da je tvoj klub vise nego njihov a realnost je da ga oni drze u sakama a ne ti. Ja sam prestao da se koprcam kad sam to shvatio i nasao nishu da gledam, nerviram se dok traje utakmica (uglavnom zbog gluposti igraca) ali cim se zavrsi resetujem se emocionalno kao da se nije igralo.

Kosarku vec gledam, sto rece Laki ovi momci su zasluzili nas angazman jer pokazuju svoj. Pomaze i to sto se naprdnjacka svinjska glava, za razliku od doktora masinstva koji je 40... 50... 55... 57 godina u kosarci i posumljenog auto-limara iz Prislonice, ocigledno ne mesa u poslove koje ne zna da radi. Bar za sada.

• Author
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ali opet, strast koju sam osećao recimo pre deset godina nije ni blizu ovome sada.

Laki, jednostavno si omatorio, neozbiljno je ocekivati da ces sa 50+ imati iste emocije prema sportu kao kad si bio tinejdzer ili malo stariji. Toliko vaznijih stvari ima u zivotu od sporta a kad omatoris shvatis da su nervne celije jedine koje se ne obnavljaju.

Edited by harper lee

i ja sam prvi put gledao zvezdu na stadionu '77., samo ne u beogradu nego u sarajevu. vodili me da navijam za pitare, ali meni se svidela zvezda

7 hours ago, samo_opusteno said:
  9 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Znači i na proljeće ravnodušnost kao takva.

On 12/11/2025 at 6:52 PM, hrkljush boys_2 said:

Jebiga Timi... Pitanje je minuta kad će Arnautović vanka.

On 12/11/2025 at 7:49 PM, hrkljush boys_2 said:

Šteta za Marka i povrede, užitak je gledati takvog majstora fudbala na terenu. Hendel desno je baš glup potez.

On 12/11/2025 at 7:50 PM, hrkljush boys_2 said:

ajd u materinu šta promaši...

On 12/11/2025 at 7:54 PM, hrkljush boys_2 said:

Tako je mačko, samo da var ne sjebe...

On 12/11/2025 at 7:56 PM, hrkljush boys_2 said:

šupičkumaternu i var.

On 12/11/2025 at 7:57 PM, hrkljush boys_2 said:

E sad nije, tooo Mirkec...

On 12/11/2025 at 8:13 PM, hrkljush boys_2 said:

Nije ga pipnuo Milson, a ovo je faul ko kuca na Jendelu.

On 12/11/2025 at 8:14 PM, hrkljush boys_2 said:

Pomocnici debili, ovaj var odlicna stvar.lolol

On 12/11/2025 at 8:25 PM, hrkljush boys_2 said:

Ni ovo nije bio faul, ovaj nalijece na Bruna u pm...

On 12/11/2025 at 8:42 PM, hrkljush boys_2 said:

Bravo, brqvo, bravo...

O tome ti pricam...D Svaka cast za trud.

Sad ozbiljno, sve je to daleko ravnodusnije, nego sto bi bilo da imamo normalnog, modernog trenera koji bi pokusavao nesto igrati, a ne samo nula majka..

FK i KK CZ se mogu pratiti samo očima devetogodišnjaka.

Svako uključivanje bilo kakvog racija dovodi do šizofrenih poremećaja.

Edited by sigurnost

Biti zadovoljan dobrim stvarima iako te ne rade kao ranije jer se ponavljaju je skil, bukvalno moras nauciti sebe tome. Ako se predas mehanizmu "hocu jos" odlazis u frustraciju.

Kod mene je stvar vrlo prosta. Već viđeno sve ovo oko saradnje Terzića i Stankovića. Merkato majstor i Mister stanograditelj u epizodi "Prodaj sve, uzmi procenat", druga sezona. Nemamo šta pozitivno da diskutujemo. Možemo da gledamo kao što napisao čovek iznad, naivno, kao devetogodišnjaci. Da se ložimo jer ne vidimo iza kulisa. Možemo, naravno. Ali zaista treba biti dosledan u laganju samog sebe onda. I to tek nema poente.

Prosto, niko ne očekuje Zvezdu u vrhu svetskog fudbala, ali jasno je da mi ne pravimo korake napred kao klub. Tavorenje na jednom istom nivou, neka dominacija u jednoj od najgorih liga u Evropi, stalno besciljno prodavanje klinaca... I sad svi kao treba da budemo WOW došo nam Stankela... ok, poštujem ako to neko želi da radi. Na kraju krajeva i religija, najveći bulšit civilizacije, ima svoju poentu ako je čoveku lakše kad poljubi ikonu.

18 minutes ago, JPM said:

Kod mene je stvar vrlo prosta. Već viđeno sve ovo oko saradnje Terzića i Stankovića. Merkato majstor i Mister stanograditelj u epizodi "Prodaj sve, uzmi procenat", druga sezona.

Interesantno tumacenje osvajanja 2 duple krune i odlaska u 1/16 i 1/8 Le.

Interesantno ili ne, moje je. Niko te ne tera da se složiš, sloboda izražavanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.