Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Pa onda Stankela koji nije trener ispade bolji od oba Milojevića trenera.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

pa ne ispade, nisu ista liga

Onda ni Zidan nije trener.

Uopšte nije loše da se afirmiše neki trener početnik jer pritisak rezultata ne postoji, samo što bi eventualni Kolarov došao ne kao ambiciozan mlad čovek koji hoće da gradi karijeru, nego kao Terzićev drugar da mu asistira u kriminalu.

Zapravo, ne znam da li ijedna sportska analiza ili ocena poslovne odluke uopšte može da se primeni na ovaj okupirani klub.

Edited by kralj

• Author
5 minutes ago, kralj said:

Onda ni Zidan nije trener.

Takodje ni Anceloti, Gvardiola, Krojf, da pomenem samo one najvece dunstere koji nista nisu uradili u karijeri i nimalo nisu inovirali fudbal.lolol

Ljudi svasta pisu. Da uopste ne idemo van Srbije, Antic, Muslin, pokojni Sinisa, Jokan, sve bivsi igraci sa respektabilnim medjunarodnim karijerama kao i Dejan Stankovic.

Za Kolarova se slazem.

• Author
3 hours ago, harper lee said:

Smarate preterano sa tim grobarskim budalastinama. Bolje se radujte danas sto ste dobili 2.5 miliona evra iz budzeta da prodjete monitoring, mi smo svojevremeno izduvali za 800.000 kod iste ove vlasti koja vas cascava kao pijani kockar. Vecita opozicijo.

Ismejase se grobari slatko na ovaj post, jos samo da objasne sta nije tacno u tome da je Partizan dobio 2.5 miliona evra od drzave (ponovo) iako po recima legende Partizana Ljajic dr Rasima ima igracki kapital od 44 miliona a Zvezda nije igrala Evropu jer nije prosla UEFA monitoring zbog duga od 800.000, da bi umesto nje u Ligi Sampiona te godine igrao.... gle cuda... Partizan. Da je bio obrnut slucaj ne bi moglo od njih da se zivi na forumu godinama.

15 minutes ago, harper lee said:

Takodje ni Anceloti, Gvardiola, Krojf, da pomenem samo one najvece dunstere koji nista nisu uradili u karijeri i nimalo nisu inovirali fudbal.lolol

Ljudi svasta pisu. Da uopste ne idemo van Srbije, Antic, Muslin, pokojni Sinisa, Jokan, sve bivsi igraci sa respektabilnim medjunarodnim karijerama kao i Dejan Stankovic.

Za Kolarova se slazem.

Pitanje šta je uopšte trener početnik u toj navijačkoj nomenklaturi. Difovac na smeru fudbala ili neki bivši igrač koji valjda treba iz Ritopeka da krene ne bi li zadovoljio kriterijume navijača?

Trenutno nije popularan primer, ali svejedno je savršen - u tim trenerskim akademijama se dešavaju apsurdne stvari da Piksi polaže tehniku izvođenja prekida kod mentora Ratka Dostaniča.

• Author
7 minutes ago, kralj said:

Trenutno nije popularan primer, ali svejedno je savršen - u tim trenerskim akademijama se dešavaju apsurdne stvari da Piksi polaže tehniku izvođenja prekida kod mentora Ratka Dostaniča.

Jao, secam se toga.lolol

8 minutes ago, kralj said:

Pitanje šta je uopšte trener početnik u toj navijačkoj nomenklaturi. Difovac na smeru fudbala ili neki bivši igrač koji valjda treba iz Ritopeka da krene ne bi li zadovoljio kriterijume navijača?

nebitno je kako su dobili prvi posao, naravno da su skoro svi treneri bivši igrači, osim onog Wila Smita što je igrao igricu FM manager pa mu dali da proba da radi stvarno, eno ga sad kod Šolaka u Sautemptonu

ali za neke igrače se zna da će biti treneri još dok igraju. a za neke se čudiš otkud im uopšte ta ideja jer nisu po vokaciji treneri, iako pokušavaju i na nekom poslu im se možda i malo bolje poklopi pa zaliči da bi mogli, ali nije to to. Montela, Gatuzo, Stankela, Braćela..

Edited by levi

Jasno, ali kako pppučanstvo zna, da za ovu priliku Kolarov, dok je bio igrač nije pokazivao ambiciju da jednog dana postane trener?

Naravno, legitiman stav je da se favorizuje iskusan trener, ali to je drugi par čarapa.

Meni je logično da Stankela kao vrhunski vezni igrač, koji je igrao kod vrlo zahtevnih trenera poznaje dobro fudbalsku igru i taktiku. Ljudima ne liči na trenera jer nije uglađen i ne nosi odela i rolke.

Stanković je posle Jugovića taktički najpismeniji naš igrač ikada. Nije ni čudo da su obojica igrali sve i svašta u karijeri.

Meni je Stanković ponašanjem bio potpuno odbojan, ali on ima igračke reference da bude ozbiljan trener.

21 minutes ago, kralj said:

Stanković je posle Jugovića taktički najpismeniji naš igrač ikada. Nije ni čudo da su obojica igrali sve i svašta u karijeri.

Meni je Stanković ponašanjem bio potpuno odbojan, ali on ima igračke reference da bude ozbiljan trener.

To ponašanje i temperament će ga i sprečiti da napravi neku ozbiljnu trenersku karijeru. Gledam ga ponekad u Rusiji, mnogo je nervozan, često dobija crvene kartone. Mislim da je i sad pod nekom suspenzijom

Bio je, e znam da li je još. Visio mu je otkaz prošle nedelje, ali ga je UO ipak sačuvao.

40 minutes ago, bejzbolka said:

Meni je logično da Stankela kao vrhunski vezni igrač, koji je igrao kod vrlo zahtevnih trenera poznaje dobro fudbalsku igru i taktiku. Ljudima ne liči na trenera jer nije uglađen i ne nosi odela i rolke.

Na prvoj zvanicnoj utakmici na kojoj je vodio Zvezdu, protiv Cukarickog, na Brdu, Stankovic je bio u odelu i nosio tamnocrvenu rolku. Meni je Stankovic odbojan tip prvenstveno zbog zidanja monstruma po Beogradu. To je gradjevinska mafija koja je u sprezi sa vlascu. To sto nema slifa i sto deluje prostacki mu ne ide u prilog ali u njegovom cehu to je standard.

Zvezda sa Stankovicem je igrala prolecne utakmice u Evropi u LE, ali je tri godine zaredom fulala LS i to u utakmicama sa ne tako jakim protivnicima. (Svi ti protivnici su bili slabiji od Bodea.)

3 hours ago, Nikodije said:

Stankela je potpisao najbolju postbari sezonu, ostao je u Evropi do kraja marta

Najbolja post barijevska sezona vam je sezona nakon Barija 😁

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.