Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

image.png

image.png

Pike zapamtio Dejana Lekica zigazigaziga

Jedino je promasio da je Hrvat D

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Iskreno se nadam da sportal i ovi italijani lupetaju gluposti...

Italijanski Kalčomerkato je lansirao informaciju, a Sportal je dobio potvrdu od izvora bliskih klubu-Aleksandar Kolarov prvi je pik za naslednika Milojevića u Zvezdi!

I ne samo to, Sportal je dobio potvrdu da pregovora sa Albertom Rijerom, trenerom Celja, koga su mnogi srpski mediji promovisali u sledećeg trenera Zvezde-nema!

Dakle, pred nama su dani prestrojavanja na dve trenutno najvažnije adrese u sprskom fudbalu-državnoj reprezentaciji i Crvenoj zvezdi.

Napomenimo i to da je Dejan Stanković sam sebe izbrisao sa liste kandidata za selektora Srbije, a navodno je priča oko Veljka Paunovića ostala samo na ideji.

Kolarov umjesto Miloja... sa konja na magarca.

Prije bih opet Dekija.

Meni je logično da Stanković nije kandidat kad bi to smetalo reprezentativnoj karijeri njegovog sina.

Od preostalih, prelistati sve Zvezdine trenere u 21.veku, sem Muslina.

Gosn Slaviša

• Author
31 minutes ago, April said:

Meni je logično da Stanković nije kandidat kad bi to smetalo reprezentativnoj karijeri njegovog sina.

Od preostalih, prelistati sve Zvezdine trenere u 21.veku, sem Muslina.

Smarate preterano sa tim grobarskim budalastinama. Bolje se radujte danas sto ste dobili 2.5 miliona evra iz budzeta da prodjete monitoring, mi smo svojevremeno izduvali za 800.000 kod iste ove vlasti koja vas cascava kao pijani kockar. Vecita opozicijo.

22 hours ago, Milosh76 said:

Mišljenje o novom šefu stručnog štaba dao je i nekadašnji reprezntativac i član zlatne generacije Crvene zvezde Dragiša Binić, gostujući na TV Una.

„Na osnovu celokupne situacije, najbliži da bude selektor je Milojević. Mislim da će ostati do Nove godine, ugovor mu ističe u Crvenoj zvezdi i onda će preuzeti reprezentaciju.“

Dakle, trazimo trenera uskoro...

Piksi je slobodan

• Author
4 minutes ago, Babu Bhatt said:

Piksi je slobodan

Delije bi pre prihvatile Bjekovica i Tomislava Karadzica nego Piksija.

1 hour ago, harper lee said:

Smarate preterano sa tim grobarskim budalastinama. Bolje se radujte danas sto ste dobili 2.5 miliona evra iz budzeta da prodjete monitoring, mi smo svojevremeno izduvali za 800.000 kod iste ove vlasti koja vas cascava kao pijani kockar. Vecita opozicijo.

Pa to tako ide - dok je bio Bjeković, bio je i Tumba. U vreme Toleta, bili su Đuka i Antić.

Ne znam šta te tu čudi - svi oni služe samo da promovišu nova imena za trgovinu. Nije valjda da se ne sećaš kako je prošao Muslin kad je probao da uvede novu praksu. Takav se kiks FSS-u više neće ponoviti.

Nema tu ni grobarstva , ni ciganije, samo menadžerska mafija.

• Author
1 minute ago, April said:

Pa to tako ide - dok je bio Bjeković, bio je i Tumba. U vreme Toleta, bili su Đuka i Antić.

Ne znam šta te tu čudi - svi oni služe samo da promovišu nova imena za trgovinu. Nije valjda da se ne sećaš kako je prošao Muslin kad je probao da uvede novu praksu. Takav se kiks FSS-u više neće ponoviti.

Nema tu ni grobarstva , ni ciganije, samo menadžerska mafija.

Ne ide. FSS je koliko znam imao dogovor sa Paunovicem jos pre nego sto je otisao u Ovijedo jer se Piksiju spremao svilen gajtan jos posle onog fijaska na EP i on bi tada sigurno dosao ali su se sada stvari promenile kad je u pitanju odnos javnosti prema reprezentaciji i covek verovatno ne zeli u ovom trenutku da preuzima ovo rasulo i olako prokocka sansu da bude selektor na duze staze. Zvezda nema trenere u poslednjih nekoliko godina koji bi mogli da budu selektori, imali zelju i kvalitet da to budu, mozda bi mogao Stankovic ali se on izjasnio da nece.

Uzgred, ako Vladan Milojevic zavrsi na klupi kao selektor to ce biti protiv njegove volje. Sad, imas trenere koji mogu i trenere koji ne mogu da odbiju a rekao bih da Milojevic spada u ovu drugu grupu jer on veci klub od Zvezde nece trenirati i pretpostavljam da ce ga navuci na podebljavanje trenerskog CV-ja. Ja cak mislim da uopste ne bi bila losa ideja da on preuzme do kraja ovih kvalifikacija jer ova nasa reprezentacija sastavljena od balvana kao da je skrojena po njegovom ukusu ali ne duze od nekoliko meseci jer nama treba selektor koji ce da uradi kompletan remont reprezentacije.

Mada i ja pisem gluposti. kao da nesto u nasem fudbalu uopste zavisi od toga ko ce biti selektor.

Ako Zvezda odista namerava da se odrekne Milojevica, onda ocekujem da dovedu trenera a ne Kolarova. Koliko god ja ne voleo Milojevica, on je trener i to prilicno uspesan u Zvezdi, dok Kolarov uopste nije trener. Dovesti Kolarova u Zvezdu je isto kao postaviti Batu Mirkovica za trenera u Partizanu/reprezentaciji. Obojca nisu treneri.

3 minutes ago, Dimitrije said:

Ako Zvezda odista namerava da se odrekne Milojevica, onda ocekujem da dovedu trenera a ne Kolarova. Koliko god ja ne voleo Milojevica, on je trener i to prilicno uspesan u Zvezdi, dok Kolarov uopste nije trener. Dovesti Kolarova u Zvezdu je isto kao postaviti Batu Mirkovica za trenera u Partizanu/reprezentaciji. Obojca nisu treneri.

već su jednom to uradili kad su postavili Stankovića

Stankela je potpisao najbolju postbari sezonu, ostao je u Evropi do kraja marta

Ja sam bio skroz zadovoljan Stankovićem. Ljudi su ga hejtovali jer zida zgrade i šiba belo. Sasvim dobar trener. S druge strane glorifikovan je Miloš Milojević jer izgleda kao neki načitani intelektualac, a završio je kao poslednji u grupi Lige Evrope.

Stankela, Kolarov, Bata, isti q, što kaže Dimitrije nisu treneri. sve poslove su dobili na ime igračke karijere, a ne prethodnog trenerskog posla. a oba Milojevića su sve uradili kao treneri

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.